Bu nedenle yaşamı kolaylaştıran ve bu dönemleri kadınların daha rahat ve konforlu geçirmesini sağlayan birçok lohusa pijama ve lohusa gecelik üretimi yapılmaktadır.

Lohusalık giysileriniz dikişlerinize zarar verebilir!

Bebek ve annenin son derece rahat bir dönem geçirmesi için tasarlanan lohusa pijama ve gecelikler için her detay düşünülmekte olup özenle üretilmekte ve en sağlıklı kumaşlar kullanılmaktadır. Lohusalık döneminde annelerimizin, sadece bebeğinin bakımı ile ilgilenmeyip kendi sağlığı ile ilgili de birçok konuya hassasiyet göstermesi gerekir. özellikle de doğum sonrasında dikişler mevcutsa komplikasyon nedeniyle bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Normal doğum veya sezeryan doğum olması hiç fark etmez doğumdan sonraki süreçte buna çok dikkat edilmeli ve sürekli yapılması gereken pansuman ve bakım itinayla yapılmalıdır. Pansuman esnasında pijama giyiliyorsa sürekli çıkartılması gerekebilir. Bu size yorucu ve zahmetli gelebilir. Ayrıca pijamanın bel lastiği sezeryan doğum yapmışsanız karın bölgenizdeki dikişleri de rahatsız edebilir. Bu nedenle lohusa pijama tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntı, beli ayarlanabilir pijama tercih etmektir. Lohusa pijamalarının dikişlerinize zarar vermesini engellemek için bu ayrıntıyı göz önünde bulundurunuz. Gecelik de tercih edebilirsiniz. Rahat edeceğiniz giysi önemlidir.

Lohusa Geceliği Ve Lohusa Pijaması Nasıl Olmalıdır?

İster sezeryan ister normal doğum yapmış olun, mutlaka ilk günlerde doğum dikişleriniz rahatsızlık verecektir. Pijama ilk günler için biraz zorluk yaşatıyor olabilir bu nedenle doğumdan sonraki ilk günlerde tercihinizi lohusa gecelik modellerinden yapabilirsiniz. Özellikle de yaz mevsiminde kısa kollu veya askılı gecelikler daha pratik olacaktır. Daha sonraki dönemlerde emzirme kolaylığı da yaşayabileceğiniz emzirme özellikli lohusa pijama ile son derece rahat edersiniz. Bebeğinizi rahatlıkla emzirebilme konforu da yaşarsınız. Lohusa kıyafetlerinde sabahlık da son derece önemli bir parçadır. Yataktan kalktığınızda, serin havalarda ve misafirlerinizin bulunduğu zamanlarda son derece rahat kullanım sağlayan sabahlıklı lohusa pijama takımları ile gündüz ve gece en iyi şekilde korunabilirsiniz. Emzirme bölümleri olan lohusa kıyafetleri genel olarak bayanların ilk tercihi olmaktadır. Gerek lohusa gecelik gerekse lohusa pijama takımları ile sağlıklı ve ağrısız geçirecek günler için aldığınız ürünlerin detaylarına dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilişim