ABD'li ünlü oyunculardan Tom Hanks ile birlikte eşi Rita Wilson'un corona virüse yakalandıkları tespit edildi. Bu haber magazin gündeminde ve sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

ABD'li ünlü yıldız Tom Hanks, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında eşi ile birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayetiyle doktora başvurduklarını ve yapılan son testler aşamasında corona virüse yakalandıklarını tespit ettiklerini söyledi.

Elvis Presley'in hayatını konu alan film çekimleri için Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip corona virüs testlerinin pozitif çıktığını ifade eden Hanks, paylaşımında karantina altına alınacaklarını ve gelişmelerden herkesin haberdar edileceğini sözlerine ekledi.

Testler Pozitif Çıktı

Tom Hanks paylaşımında, eşi Rita ile birlikte uzun zamandır film çekimleri için Avustralya'da olduklarını kendilerini yorgun hissettiklerinden dolayı corona virüs testi yaptırdıklarını ve bunun da pozitif çıktığını iletti. Bazı uymaları gereken protokoller olduğuna işaret eden Hanks, eşi ile beraber izole edileceklerini ve tedavilerine de yakın zamanda başlanacağını dile getirdi.

Tom Hanks

Editör: TE Bilişim