1- Baş parmağınız diğer parmaklarınızın altında kalıyorsa

İnsanlar zekânıza, yaratıcılığınıza ve enerjinize bayılıyor. İnsanlar her konuda tedbirli olduğunuzu ve sakin bir yaşam tarzınız olduğunu düşünüyor.

Kişiliğiniz:

İnsanlara zarar vermek yapacağınız son şey ve oldukça sakin bir kişiliğiniz var. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeye bayılıyorsunuz. Sadık ve dürüst insanlarla arkadaşlık ediyorsunuz.

Aşk hayatınız:

Sakin bir ilişki istiyorsunuz. Uzun soluklu ilişkileri tercih ediyor ve hayatınızda dram istemiyorsunuz.

2- Baş parmağınız diğer parmaklarınızın yatay şekilde üstündeyse:

Kişiliğiniz:

İnsanları inciteceğini düşündüğünüz şeyleri yapmaktan kaçınıyorsunuz. Risk almayı sevmiyorsunuz ve hayattan yüksek beklentileriniz var. İnsanlar etrafınızda olmaya bayılıyor ve sizinle vakit geçirmeyi çok seviyorlar.

Aşk hayatınız:

Kolay kolay affetmiyorsunuz ve geçmişinizdeki ilişkileri kolayca unutamıyorsunuz. Açılmaktan ve incitilmekten korkuyorsunuz.

3- Baş parmağınız işaret parmağınızı paralel şekildeyse:

Kişiliğiniz:

Dürüstlüğe ve kibarlığa önem veriyorsunuz. İnsanların özgürlüklerine saygı duyuyorsunuz. Bazen insanların iyi niyetinizi suiistimal ettiği oluyor. Böyle zamanlarda gerçek arkadaşlarınız farkına daha iyi varıyorsunuz.

Aşk hayatınız:

Aşk hayatınızdan arkadaşlarınıza bile bahsetmekten hoşlanmıyorsunuz. Sizin için en önemli olan şey hayallerinizin peşinden koşmak ve sizi gerçekten seven biriyle birlikte olmak.

Editör: TE Bilişim