Türk milletinin de Türk ordusunun da tarihi çok eskilere dayanır. Düzenli orduyu kuran Metehan’dan itibaren Türk ordusu nice destanlara imza atmış nice devletler kurmuştur.

Türk ordusu yakın geçmişinde, FETÖ ve onun her istediğini yapanlarca büyük bir temizliğe ve eritme girişimine uğramış; kozmik odasına girilmiş, kurmay ekibi dağıtılmıştı.

Bunların yalan ve büyük bir komplo olduğu Allah’a şükür geç de olsa anlaşıldı ve şanlı TSK, büyük bir badireden, bir yanı yıkık, bedeni darp edilmiş bir şekilde kurtuldu.

ABD başta olmak üzere: Türk’e düşman ne kadar iç ve dış unsur ve güç varsa hepsi kına yakmışlar, bu işi bitirdik sanmışlardı.

Bu, bir yanı yıkık Peygamber Ocağı şanlı Ordu; 15 Temmuz FETÖ kalkışmasının hakkından gelmiş güzel ülkemizin birilerinin eline geçmesine izin vermemiştir. Siz zannediyor musunuz ki, kışlaların önüne çektiğiniz tırlar, belediye otobüsleri; tankları durduracak, jetlerin sorti yapmasını engelleyecekti?

Neye hizmet ve neye amaç; barış süreci başlattıkları, Kobani’ye tam donanımlı Peşmerge’yi ülke sınırlarından geçirdiklerini, Barzani’yi özel misafir ettiklerini, Salih Müslim’i davet ederek devlet adamı protokolü uyguladıklarını, Türk düşmanı Şivan Perver’e konser verdirdiklerini bilmiyoruz.

Ama bütün bunlar, yanlış bir uygulama imiş. Birden bire neden Esat’ın ESED olduğunu da anlamış değiliz.

Şanlı ordu, kendi içine birilerinin gayreti ile sızmış/sızdırılmış hainleri, Atatürk düşmanlarını temizledikçe daha bir çelik yumruk olmakta.

Dost düşman herkese, yıkılmadığını göstermekte destanlar yazmaya devam etmektedir.

Şanlı TSK, Afrin operasyonu ile dengelerin Türkiye aleyhine bozulduğu; güneydoğu’da sinsi emellere DUR demiş, planlarını altüst etmiştir.

Dost düşman herkes gördü ki, Türk ordusu kadife eldiven içinde çelik bir yumruktur.

Şimdi bize düşen en büyük görev, ordumuzun pınarları olan Askeri liselerinin, harp okullarının yeniden açılması! Türk ordusuna ilanla asker alınarak istenen verim alınmaz. Türk ordusu, kendi elamanını kendi alt yapısından yetiştirmelidir. Eğer ülkeyi ve bu asil milleti seviyorsak.

Askeri hastanelerini de derhal açmalıyız.

Güneydoğu hendek olaylarında aslı var ya da yok pek çok olumsuz hemşire, doktor olayları duyduk. Askeri hastaneler kapatıldıktan sonra: 115 bin kişi çürük raporu almış. Bu beni rahatsız ediyor. Asker KARAVANAsını kendi pişirmeli, kendi yemelidir. Zehirlenme olaylarını unuttuk mu?

Siyasilerden ricamızdır, lütfen vatan evlatları, şanlı Mehmetçik vatan derdinde iken; sizler ne olur oy derdinden birazcık uzak durun. Malum parti hariç herkes harekâtın yanında ve destekçisidir. Ne olur bu birliği “Eyyyy!”lerle bozmayalım.

Duamız ordumuz için, duamız Mehmetçik için, duamız, devletimiz için. Ne TSK ne de devletimiz emperyalist değildir. İş bitip terör temizlenince taşlar eski yerlerine oturacaktır.

Şanlı TSK, bu harekâtla sadece Türkiye’nin güvenliğini değil yöre halkının da terör belasından kurtulmasına yardımcı olacaktır.

Allah’ım ordumuzun yardımcısı olsun. Zaferle ve kayıpsız dönmelerini nasip eylesin.  Amin!

Esen kalınız.