Trabzonsporlu futbolcu Mahmoud Trezeguet, Fenerbahçe maçında rakip takım futbolcusu Samet Akaydın'ın tükürmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında 4-1  mağlup ettikleri Fatih Karagümrük maçında 2 gol sevinci yaşayan Trezeguet, Fenerbahçe maçındaSamet Akaydın ile yaşanan tükürük olayından dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Mısırlı futbolcu, "Yaşananlardan dolayı üzgünüm. Yaşandığı sırada görmedim ve o an görmediğim için şanslıyım. Kötü hissettim görünce. Daha fazla da bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

"KENDİ GOLÜM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Attığı bir golün Batuhan'a yazılmasına da tepki gösteren Trezeguet, "Gollerim ve galibiyet için hamdolsun demek istiyorum. Umuyorum bunun üzerine inşa ederek devam edeceğiz hep birlikte. Belki kendi kalesine gol olarak yazıldı ama kaleye şut atan bendim. Benim attığım bir goldü, orta yapsam anlarım ama kaleye doğru vurduğum bir toptu. İstedikleri şekilde yazabilirler. Benim golüm değildi, kendi kalesine gol diye yazarlarsa o onların sorunu. Ben hak ettiğimi düşünüyorum, kendi golüm olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım