Yerel seçimler hakkında yapılan bir sokak röportajında, AKP’nin adayı sanan ve Murat Kurum’un adını unutan bir kadının verdiği cevap, izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Kadın, kime oy vereceğini soran muhabire “İmam Kuruoğlu” dedi. Zasparagas adlı Youtube kanalının muhabiri, bir kadına “Yerel seçimlerde hangisini destekliyorsunuz?” diye sordu.

Kadın başta “Bizim için önemli değil.” dedi, sonra muhabir “Hangisi daha iyi olur? İmamoğlu, Kurum?” diye tekrarladı. Kadın ilk olarak “Erd… İmamoğlu galiba” dedi, sonra muhabirin “Erdoğan mı dediniz?” tepkisi üzerine “İmamoğlu da onun yanında zaten.” diye yanıtladı.

42 ilde narkotik operasyonu: 321 gözaltı 42 ilde narkotik operasyonu: 321 gözaltı

Muhabir bunun üzerine “İmamoğlu CHP’li. AKP’nin adayını tanıyor musunuz?” diye sordu. Kadın “Ha CHP’li mi? Tanıyoruz da şimdi ben…” diye cevapladı. AKP’nin adayının adını söyleyen muhabir “Murat Kurum AKP’nin adayı.” dediğinde, kadından “Murat Kuruoğlu da olabilir.” cevabı geldi.

Muhabir “Demin İmamoğlu dediniz.” diye şaşırdı, kadın da “Yanlışlık oldu, kafam karıştı özür dilerim.” dedi. Bu görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Haber Merkezi