Yapımcılığını BBO Yapım’ın gerçekleştirdiği,  başarılı sunucu  Jülide Ateş'in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor.

Jülide Ateş’in 3 Eylül Perşembe akşamı konuğu Seda Sayan oldu.

Seda Sayan, Jülide Ateş’in sorularını bütün içtenliği ve naifliğiyle yanıtladı. Baba şiddeti gördüğü çocukluğundan ailesinin acılarına, ünlü olma sürecine, başarılarına, oğluna, evliliklerine, çok konuşulan estetik operasyonlara, hatta siyasete kadar pek çok farklı ve özel soruyu içinde barındıran 40 soruya, tüm samimiyeti ve gerçekliğiyle yanıt verdi.

JÜLİDE ATEŞ: Seda Sayan yandaş sanatçı mı?

SEDA SAYAN: Öyle algılanıyorum. Yandaş sanatçı muamelesi görüyorum. Bazen Cumhurbaşkanı yalakası diyenler de oluyor. Bunlar umrumda mı hiç umrumda değil! Bir Cumhurbaşkanı sizi bir davete çağırıyorsa, icabet etmelisiniz. Benim yakın olduğum sadece Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi değil ki. Ben Turgut Özal Beyefendiye de çok yakındım. Tansu Çiller, stüdyoda program yaparken stüdyomun kapısından bana sürpriz yapmış gitmiş bir hanımefendidir. Süleyman Demirel’le de çok yakındım. Bunlar konuşulmuyor, neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Size ülkenin Cumhurbaşkanı size bir davetiye göndermişse, bunu kabul edip oraya gitmenizin ne sakıncası var? Buna bu gözle bakanlar utanmalı bence. Tabii ki gideceksiniz. Yine çağrılayım yine giderim. Sayın Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi?