Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medyadan ifşalarına bugün de devam etti. Peker, geçtiğimiz günlerde  yayınlayacağım dediği belgeleri Twitter hesabından paylaştı.

Paylaştığı 50 tweet ile AKP’li isimlerden Cumhurbaşkanlığı danışmanlarına kadar birçok isim hakkında büyük iddialarda bulunan Peker, Marka Yatırım Holdingin sahibi Mine Tozlu Sineren’in para tuzağına düşürüldüğünü, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Serkan Taranoğlu ile Mine Tozlu Sineren arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp görüşmelerini de ifşa etti. Peker, iddialarında iki de gazetecinin adına yer verdi.

@delicavus_nth isimli hesabından zincir halindeki paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyeceğini açıklayan Sedat Peker, "40 yaşından genç kardeşlerim ve de 40 yaşından büyük olan, ruhu genç ama orijinalinde yaşlı olanlar (yani bizim ekip). Zincir halinde paylaşacağım bu tweetlerdeki konular hepimizi ilgilendirdiği için bu seferki girişi farklı yaptım. Borsada servetini kaybedenler…" ifadelerini kullandı.

Peker'in tweetine kısa sürede yüzlerce beğeni, alıntı ve retweet yapıldı.

İşte Sedat Peker'in "Suç örgütü ifşasına hoşgeldiniz" dediği o tweet dizisi:

Editör: Yadigar Hanım