Sedat Peker 9.videoda Demirören medyayı hedef aldı.

Peker şu ifadeleri kullandı:

-Geldik bizim Pambukören’e (Yıldırım Demirören)… Gazeteyi falan bastık, tabii Aydın Doğan korktu yavrum, verdi yerleri… 750 milyon dolara… Tek bir tanesi ederdi o kadar… CNN Türk, Kanal D, Hürriyet, Milliyet… hepsini aldı. Ziraat Bankası verdi 750 milyon doları… Ziraat Bankası kimin? Devletin… Devlet kimin? Milletin… Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi bu sahtekar… Anaparayı bırak, faizlerini bile ödemedi.

-O yıl 10 milyon çiftçiye ancak o kadar kredi verildi. Çiftçi kredisini ödemezse traktörünü haczederler… Kanal D’yi, Hürriyet’i hacze giden var mı? Hem haram hem hile var.

-750 milyon dolar… Şimdi tabii oldu milyar doları geçti faiziyle… Ülkede para yok çünkü buralarda paralar… Ödetmek için… Bunu hemen baskılayın… Kemerburgaz’da Göktürk’te Kemer Country diye bir yer var, orada bir arsayı belirlediler, bu yavruların üzerine yapacaklar… O televizyon falan da onun değil, Serhat’la Berat (Albayrak) yönetiyor, o emanetçi… Sabah grubu da öyle… Havuz oluşturup aldılar ya… Böyle kişiliksiz zenginlerin üzerine yapıyorlar, maymun gibi, yat kalk… O arsayı tarla olarak verecekler… Hoop bir imar artışı… 10 milyonluk yer oluyor 1 milyar. Kulübe koyamadığın yere 100 katlı binalar dikiyorsun…

-Ziraat’e sorun, Demirören aldığı kredinin parasını vermiş mi?

Editör: TE Bilişim