Sözde Teröre lanet adı altında Rize de devlet destekli bir miting dünyada ve Türkiye de bir ilk olsa gerek!

Türkiye’nin en ünlü kriminal suçlusu olarak yıllarca cezaevlerinde hükümlü kalmış bir şahsın siyasete hem de iktidar partisinin ihtiyacını karşılayacak bir çok operasyonda adının geçmesi yeni Türkiye de hoş karşılansa da!Bu Türk siyasetine iyi bir imaj bırakmamıştır!

Miting’den bir gün sonra Ankara garında patlatılan bombalarla tıpkı bir gün öncesi miting konuşmasında oluk oluk kan akacak dendiği gibi meydan kana bulandı!

Bunu kimin yaptığı,yaptırdığı bir yana bu işlerden kimlerin faydalandığını bu gün sağlıklı,özgürce tartışamasak ta yarınlar da irdelenecek acılarımızdır!

Bu elim terör olayını seçimler de HDP’ ye oy olarak devşirmek için her zamankinden fazla Devlet düşmanlığına vesile kılan HDP siyasetçileri de masum insanları sömürmeye devam etmektedirler!

AKP ve CHP de tıpkı HDP gibi bu işten nasıl oy alırısın derdine düşerek MHP yi sıkıştırmanın peşine düşmüşlerdir!

MHP ise her zamanki gibi istikrarlı,ilkeli samimi duruşunu göstermiş olsa da ve yine her zamanki gibi doğrularını seçmenlere ulaştırmak ta sıkıntılı görülmektedir!

Kandan beslenmek yerine hep sağduyu ve gerçekler üzerinden ahlaklı siyaset MHP ye oy kazandırmasa da Vicdanları ve Vicdanlı insanların sempatilerine oy olarak bakmamaktadır…

Bütün bu olumsuz süreç içerisin de seçimlere 15 gün kalmıştır.

Seçmen kanımca kararını vermiştir!

Seçmenin çok sağlıklı irade beyanı olur mu bilemiyorum ancak korkular ve açmazlarla gidilecek bir seçimin sonuçlarının çok hayırlı olacağı düşüncesinde değilim!

Düşük yoğunluklu bir seçim,heyecansız,ilgisiz,alakasız sürerken hükümetin cinnet halli sansür anlayışı ile basın tamamen susturulmuştur!

Mitingler yapılmamaktadır!Halk nasıl bilgilenip karar verecek sorusuna sadece havuz medyası ile cevap verilen bir dayatmanın adı 1 kasım da inşallah kazasız belasız gerçekleşir…