Kamuoyunda "Sedat Peker'in basın danışmanı" olarak bilinen Emre Olur, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalbinden rahatsızlandığı için Karadağ ziyaretini yarıda kesip Türkiye'ye döndüğünü iddia etti.

Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen ve basın danışmanlığını yaptığı öne sürülen Emre Olur, sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi.

Olur, Erdoğan’ın 28 Ağustos tarihinde ziyaret ettiği Karadağ’da kalbinden rahatsızlandığı için ziyareti yarıda bırakıp Türkiye’ye dönmek zorunda kaldığını öne sürdü.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında Olur, “Sn. Erdoğan’ın, Karadağ programını yarıda kesip Türkiye’ye dönmesi kafamda bir soru işareti oluşturmuştu. Erdoğan’ın Karadağ’da kalbinden rahatsızlandığını, hastaneye yatırılması gerektiği düşünülerek özel bir hastanenin bu durum için ayarlandığını öğrendim. Geçmiş olsun…” ifadelerini kullandı.

“HASTANENİN BİR BÖLÜMÜ NEDEN KAPATILDI?”

Olur, paylaşımının devamında ise “Karadağ’da hastaneye yatış gerçekleşti demedim. Büyükelçiliğin yakınında bulunan C**** Hospital’in bir bölümü neden kapatıldı? Seçilmiş CB’nın sağlık durumunu konuşmak TCK’ya göre suç mudur?” dedi.

Editör: TE Bilişim