Yaptığı Sedat Peker haberleri kamuoyunda ses getiren Beşiktaş Çarşı'dan gazeteci ve yazar Erk Acarer, İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Acarer'in paylaşımına İYİ Partili Lütfü Türkkan cevap vermesi ise ortalığı karıştırdı. Sosyal medyadan devam tartışmaya AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan da katılınca, Acarerk, Özalan'ın açıklarını bir bir sıraladı.

Erk Acarer, Özalan'ın kaldığı evin kirasını ödemeyip; takım arkadaşından aldığı paraya çöktüğünü iddia ettiği paylaşımında, "Alpay ben gazeteciyim oğlum her yerde fink atarım. Sen kaldığın evin elektrik parasını ödemeyip, üstüne takım arkadaşından aldığın parayı iç eden bir sahtekarsın. Tribünde her daim ıslıkladığım, her konuda bir küçük adamsın. ? Hadi bak dalgana kralın atanamamış hacıvatı!" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Acarer, yaşanan bombalı saldırı sonrası "Bugün 'sandık gelecek ve seçim kazanılacak' düşüncesinin pek de geçerli olmadığını kanıtlayan bir gün oldu ne yazık ki" paylaşımında bulunarak, seçim sürecine dair çekincelerini açıkladı.

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN CEVAP VERDİ

Erk Acarer'in bu paylaşımına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'dan yanıt geldi.

Türkkan "Ürkmeyin, korkmayın..! Hiç karamsar olmayın..! Seçim sandığı önüne geldiğinde, milletimiz bu zulme son verecek. Güvenin bize..!" sözleriyle Acarer'e yanıt vererek seçimlere dair kendilerine güvenmelerini söyledi.

"AKP BUGÜN İYİ BİR SİMÜLASYON YAPTI, ESAS TATBİKAT BUGÜN"

Acarer de Türkkan'a "Ürkmem, korkmam, umudumu kaybetmem. Fakat bunun ezber bir karşılığı yok sayın vekil. Gerçeğe göre şekil almak lazım. AKP bugün iyi bir simülasyon yaptı maalesef. Esas tatbikat bugün oldu." şeklinde yanıt vererek çekincelerini dile getirmeye devam etti.

Acarer'in Çarşı Ulan adlı bir kitabı da bulunuyor.

Editör: Yadigar Hanım