Sosyal medya hesabından " Bölücüler..Bölmekle Görevlendirilenler..Bölücülere Malzeme Üretmekle Görevlendirilip,İçerden Mikserlik Yapanlar..Devlet Bahçeli,Türk Milliyetçisidir.Yerlidir. Millidir.Mandacılarca Sevilmez.Bahçeli Oldukça MHP Üzerinde Oyun Kurgulanamaz.Bahçeli Yalnızlaştırılmalı. Kadrosu İtibarsızlaştırılmalı.Bu Oyunda MHP'liymiş gibi Oynanmalı.Oynuyorlar.

MHP;Türk Devletinin ve Türk Milletinin Milli Güvenlik Sigortasıdır.Türk Devletinin ve Türk Milletinin Bekası ile, Varlık Sebebi Aynıdır.ANAP Böldü.DYP Böldü.Şimdide FETÖ Bölme Oyunu Oynuyor.Bölen İflah Olmadı.

Dönüp Dolaşıp Üç Hilali Sancağımızın Gölgesine Sığınıyorlar.Talimat Alınca da Tekrar İhanet Ediyorlar. Bunlar.Biz Gibi Görünen Biz Olmayanlar.

Özü de Sözü de BİZ Olan..48 Yılımızı Bilen.Acımızı Çilemizi Yaşayan Liderimiz Devlet Bahçeli Ve Dava Arkadaşlarımızla Bu Oyunuda BOZACAĞIZ." dedi.

Öte yandan MHP'den ihraç edilen Meral Akşener FETÖ imasında bulunanlara "Bir terör örgütü, yandaşı, mensubu, üyesi isnadı olduğuna göre tespit etmeleri lâzım. Ben, sizin aracılığınızla savcılara, bu kişilere suç duyurusunda bulunuyorum. Ama bu bir iftiradır... Bu iftirayı atanlar, bu iftiralarını ispatlayamıyorlarsa namussuz, şerefsiz, alçaktır. Benimle kan bağı olanlardan bir kişi dahi FETÖ'cülükten açığa alınmadı, hapse girmedi. En iyi Erdoğan bilir benim FETÖ'cü metöcü olmadığımı." demişti.

Editör: TE Bilişim