Şehirler arası evden eve nakliyat hizmetini firmamız uzun yıllardır edindiği deneyim ile üstün kalitede verir. Oldukça büyük bir ülke olan Türkiye’de başka bir şehre taşınması gereken kişilerin eşyalarının zarar görmeden taşınmasını sağlıyoruz. Tuğcular Nakliyat olarak geniş ve işinde uzman ekiplerimiz, kapalı kasa yeni model araçlarımız ile ülkemizin her il ve ilçesine hizmet götürüyoruz. Yeni bir şehre taşınmanın sizlere getirdiği stresin azalmasını sağlıyoruz. Taşınma sırasında yorulmanızın önüne geçiyor eşyalarınızın paketleme ve ambalajlama işlemlerini biz yapıyoruz.

Yeni şehrinize ve evinize mümkün olan en kısa sürede hiç yorulmadan taşınmak için firmamızı tercih edebilirsiniz. Her evin eşyasının özel olduğunu biliyor ve bizimle iletişime geçtiğinizde telefonda fiyat vermiyoruz. Alacağımız randevu ile ücretsiz ekspertiz yapıyoruz. Bu sırada eşyaları yerinde görüyor ve yeni taşınacağı adresle ilgili bilgiler alıyoruz. Bilgileri almanın ardından ise fiyat teklifini sunuyoruz. Onayınızı almanın ardından ise taşınma planını sizin uygun olduğunuz tarihler için yapıyoruz. Tüm nakliyat boyunca ekiplerimizin başında yetkili arkadaşlarımız bulunur. Böylece yapılan planda aksilik ve hata olmasının önüne geçilir.

Şehirler Arası Nakliyat Hizmeti

Şehirler arası nakliyat özel uzmanlık alanı olan ekiplerimizle yapılır. Uzun yola çıkacak olan eşyaların dikkatle koruma altına alınması gerekir. Firmamız paketleme ve ambalajlama için TSE standartlarında malzeme kullanır. Tüm personelimizi düzenli eğitimlerden ve testlerden geçiriyor sıfır hata ile çalışmalarını sağlıyoruz. Yapılan taşınma planı doğrultusunda firmamız şehirler arası evden eve nakliyat hizmetini şu şekilde verir.

  • Nakliyat günü belirtilen saatte ekiplerimiz adresinize gelir. Sizden sadece özel eşyalarınız toplamanız istenir.

  • Evde bulunan mobilyalar, elektronik eşyalar deneyimli ustalarımız tarafından sökülür.

  • Tüm eşyalar cinsine uygun malzeme ve özel teknikle paketleme ve ambalajlama yapılarak koruma altına alınır. Kırılma ihtimali olan eşyalar içleri köpüklü kutulara yerleştirilir.

  • Eşyaların üst katlarda olması halinde bina getirilen portatif yük asansörü ile eşyalar kapalı kasa aracımızın içine dikkatle yerleştirilir.

  • Eşyalar yeni adres ulaştığında eşyalar evin içine alınır. Mobilyaların montajı yapılır ve eşyalar yerleştirilir

  • İşi biten ekiplerimiz onayınızı almanın ardından evinizden ayrılır.

Sigortalı Şehirler Arası Nakliyat

Nakliyat hizmetinin verilmesi sırasında sigorta yapılması çok önemlidir. Tuğcular Nakliyat olarak bizler mümkün olan tüm önlemleri alıyoruz. Bunun yanında özellikle trafikte kimi zaman kazaların önüne geçilemeyeceğini biliyoruz. Bundan dolayı eşyalarınızı gerçek değerinden sigortalıyoruz. Sigorta poliçesini ve nakliyat sözleşmesinin bir nüshasını sizlere teslim ediyoruz. Bu şekilde güvenilir olmanın gereklerini yerine getiriyoruz.

sehirler-arasi-nakliyat

Yeni model araçlarımızı profesyonel sürücülerimiz dikkatle kullanırlar. Buna rağmen istenmeyen bir kaza olması halinde ortaya çıkacak hasar sigorta şirketi tarafından karşılanır. Sigorta yaparak sizleri ve firmamızı koruyor. Sizin olabilecek kazalardan dolayı zarara girmenizin önüne geçiyoruz. Sigortayı ilave ücret almadan yapıyor bunun bütçenize ilave yük getirmesini önlüyoruz.

En İyi Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat Firması

En iyi şehirler arası nakliye firması olmak ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamak için yılın her günü kesintisiz çalışıyoruz. Teknolojinin getirdiği bütün imkanları kullanıyoruz. Güvenilir olmaya önem veriyor her zaman verdiğimiz sözlerde duruyoruz. Nakliye fiyatını önceden belirleyerek sözleşme yapıyoruz. Bu sayede nakliye tamamlandıktan sonra ilave maliyetler ile karşılaşmayacağınızdan emin olmanızı sağlıyoruz.

Sürekli yenilediğimiz geniş araç filomuz ile eşyalarınızı hızla yeni adresine ulaştırıyoruz. Eşyanızın az olması halinde parça eşya taşıma hizmetimizi sunuyoruz. Bu sayede daha uygun maliyetle taşınabilmenizi sağlıyoruz. Evinizi olduğu gibi ofisinizi de yeni bir şehre taşımanız gerektiğinde eşyaların konforlu olarak taşınabilmesi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz ekspertiz için randevu alabilirsiniz.

Editör: İsmail Türk