İYİ Partili Bahadır Erdem paylaşımında “Sevdiğini senden çok kimsenin sevemeyecegine, sevdiğinden çok kimsenin de seni sevip, koruyamayacağına olan inançla yaşamaktır Aşk, aldığın her nefesi, her gülüşü, her bir damla yaşı, sevdiğinle paylaşmaktır Aşk, hayattaki oyun arkadaşını 17'lik yarini bulmaktır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’den ihraç edildikten sonra mahkeme karı ile geri dönen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda “Prof. Dr. Bahadır Erdem'in İYİ Parti'den bir an önce istifa ederek İYİ Parti’ye yapabileceği tek katkıyı yapmasını bekliyorum.Yanında akrabası Türkiyeli B.Kavuncu'yu götürmesi büyük hizmet olacaktır.Bu ikilinin Türk milliyetçisi olduğunu söyleyenlerin zeka veya ahlak sorunu var.” dedi.

Sosyal medya hesaplarlarından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’e tepkiler devam ederken Erdem zorlam ile yeni bir paylaşım yaptı.

Ömer Turan’ın “Sayın Bahadır Erdem farkında mısınız bilmiyorum lakin hain terör örgütü PKK dün Garada 13 sivilimizi vahşice katletti. Bu katliam hakkında resmi sosyal medya hesabınızda herhangi bir paylaşımda bulunacak mısınız? “ tepkisi üzerine Erdem “Gayet iyi farkındayım Haberi duyduğum anda da vatanını seven her vatandaş gibi içim yandı Bu acıyı size mi ispatlamamız gerekiyor Hem de tweet atarak Siz kimsiniz, terör bitsin diye yaptınız Yoksa hemen tweet mi attınız Insanları suçlayarak milleti bölmeye değil birliğine çalışın” dedi.

Editör: TE Bilişim