Beşiktaş'ta yıldızlaşan Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe kararı belli oldu. 

Sergen Yalçın'ın kararını gazeteci Serdar Ali Çelikler, VOLE’deki “Tatava” programında açıkladı. Çelikler, sarı-lacivertlilerin Volkan Demirel ve Sergen Yalçın’la temasa geçtiğini söyledi.

Açıklamasında “Ali Koç birebir görüşmemiş ama yöneticiler yoklama çekmiş.” diyen Çelikler, “Duyduğuma göre, Sergen Yalçın gelirim 2 aylığına, 2 ay sonra yeniden görüşürüz demiş, Volkan Demirel 2 ay + 1 yıl demiş, İsmail Kartal’la ise temas yok” dedi.

Jesus’la bugün yolların ayrılması gerektiğini kaydeden Çelikler, “Kupa maçında da bütün sorumluluğu futbolculara yüklerdim. Pazartesi itibarıyla yeni hocayı getirirdim. Ama benim anladığım Kayserispor ve Fatih Karagümrük maçına Jesus çıkar. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayseri’ye elenirse bu işin şekli belli olur” ifadelerini kullandı.

Çelikler, Jesus’un tazminatının olmadığını ve yollar ayrılırsa sadece 2 aylık maaşının olduğunu belirtti.

SERGEN YALÇIN: SAHADA HER ŞEYİMİ ORTAYA KOYARIM

Futbolculuğu döneminde “Dört Büyükler”in formasını giyen Sergen Yalçın, en büyük izi hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş’ta bıraktı.

1999 yılında Fenerbahçe’ye imza attığında verdiği röportajda Sergen Yalçın, "Formasını giydiğim takım için sahada her şeyimi ortaya koyarım. Ben de her çocuk gibi küçüklüğümde bir takımın hayranıydım. Fenerbahçeli olarak doğdum, ama Beşiktaş'ta yıldızlaştım. O camiada Sergen oldum. Unutmam mümkün değil." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Yadigar Hanım