İYİ Parti, yerel seçimlere “hür ve müstakil olarak girme'' kararı aldıktan sonra adaylık çalışmalarını hızlandırdı.  Kulis bilgilerine göre Ankara’da

 Mansur Yavaş’ın karşısına çıkarmak istediği aday olarak  Servet Avcı'nın adının geçmesi üzerine, Servet Avcı'nın kim olduğu merak konusu oldu.
 

SERVET AVCI KİMDİR?

Servet Avcı, 1965 yılında  Trabzon'un  Sürmene ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1989’da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.  Daha sonra Başbakanlık Basın Müşavirliği’nde çalıştı.

Özgür Özel'den eski CHP başkanlarına 'Erdoğan' telefonu Özgür Özel'den eski CHP başkanlarına 'Erdoğan' telefonu

1988-89 yıllarında   Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevine getirildi. 1992’de daha sonra Alperen Ocakları’na dönüşecek olan Nizam-ı Alem Ocakları Kurucu Genel Başkanı oldu.Bizim Ocak, Nizam-ı Alem Ocakları ve Türkiye Günlüğü dergilerinde yazıları yayımlandı. 1995 ile 2003 yılları arasında BBP Genel Başkan Yardımcılığı, 2006-2009 yılları arasında da MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. BBP ile yakın ilişkide olan Gündüz gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği ve başyazarlık yaptı.

2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı oldu, Ekim 2023 yılında bu görevinden alındı.

Editör: Habererk Com