Hayat her zaman talep ettiğimiz şekilde biçimlenmiyor kardeşim, birde geçmişten gelen dedikodular var ise…

Tabi bu dedikodular beni bağlamaz, ister sağcı ol, ister solcu, ister vatanperver, ister milliyetçi, ister ulusalcı ol, ister ülkücü ol… Yani senin ne olduğun beni hiç ırgalamaz izinden yürümüyor ve seni desteklemiyorsam.

Tabi bir yanlışta abi olarak uyarmak boynumuzun borcudur.

Bugün olduğu gibi;

İYİ Parti’yi “Hükümsüz” kılacak kadar içinde kibir ya da hasetlik var ise işte sen o şekillendiremediğin dünyayı ne yere koyabilirsin ne de göğe sığdırabilirsin.

Oysaki 4 tane demokratik aday ortaya çıkmış ve MHP için hak etmediği noktada ve hakkını veremeyen bir lider tarafından yönetiliyor diyerek, Güzel Ülkemize Milli bir Tek başına iktidar yakışır mantığıyla aday olmuştun dimi güzel kardeşim?

Di… der gibisin ama yok öyle değil. Bugün ki Sinan Oğan’ın geldiği noktaya bakıyorum da zaten yola Türkiye’yi yönetmeye talip olmak için değil, Milli bir oluşumu iktidara taşımak için değil, sadece kafanda yaratmış olduğun sanal bir boşluğu doldurmak için çıkmışsın bir nevi amaçsız yürüyen ördek yavrusu misali az biraz da yağmur da ıslanmışsın.

Güzel kardeşim Sinan, biz MHP’nin yönetimine gelelim ve Genel Başkanını biz seçelim diye yola çıkmamıştık, MHP’nin çatısı altında tüm Türkiye’yi kucaklayarak, kutuplaşmaları bir kenara bırakarak halkın iktidarını ortaya koymak için yola çıkmıştık. Ülkücülük hiç kimsenin ipoteği altında değil ki bugün çaresizlikten oy vermeyen ya da başka tercihlere yönelen ülkücü kardeşlerimizi dışlayalım. Ama kusuruma da bakma güzel kardeşim senin bu kadar sığ düşünebileceğini de düşünememişim.

Milliyetçileri hem ipotek altına alacaksın, hem de onlara bulamadığın yolları sen göstereceksin, kusura bakma benim Iğdırlı hemşerim ama sende laf çok icraat yok demezler mi?

Şimdi gelelim kıssadan hisseye anlayacağın dilden konuşup seni bir abi gibi bilgilendirmeye. 18 Mart 2018’de kongrede aday olacağına inandın veya seni inandırdılar, diyelim ki bunu başardın kazanacağına da inandın veya seni inandırdılar, peki insan hiç aynaya baktığın da sormaz mı kendisine NASIL? Diye.

Kimlerle oturuyor kalkıyorsun bilmiyorum, birileri seni gaza mı getiriyor veya emir mi veriyor bilmiyorum ama böyle bir şeyi ihtimal dahi görüyorsan ya gerçekten hain terör örgütü FETÖnün tornasından geçiyorsun ya da AKP tekkesinin suyundan içiyorsun da demek istemiyorum yani kısacası ben sana bu saatten sonra ne diyeceğimi de bilemiyorum.

Kabul etmesen de ihraç edildiğin MHP’de kalmakla doğru mu yaptın onu da bilmiyorum ama İYİ Parti’ye gelmemek le çok doğru yaptığını adım kadar İYİ biliyorum. Türkiye’nin iktidarına yürürken, Milli bir Cumhurbaşkanını seçmeye hazırlanırken, bizim sevdamız da davamız da TÜRKİYE olmuşken herkes İYİ’ye doğru giderken sana hayatta başarılar dilemekten ve dış mihraklardan emir alanların sermayesine hizmet etmemen konusunda seni uyarmaktan da kendimi alamıyorum.

İYİ düşünelim İYİ olsun… İYİ dileklerimiz tüm Türkiye ile olsun…