Ankara'da 21 yaşındaki Recep K., eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra, cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, adalet istedi.

 İddiaya göre, Recep K., eski sevgilisi Beyzanur B.'nin, dayısı Necmettin B. ve ağabeyi Gürkan B. tarafından kendisine tuzak kurulduğunu, sevgilisi tarafından parka çağırıldığını, parka gittiğinde, Beyzanur B.'nin dayısı Necmettin B. ve ağabeyi Gürkan B. tarafından kaçırılarak, Ayyıldız Mahallesi'ndeki ıssız bir alana götürüldüğünü söyledi. 

Burada çırılçıplak fotoğraflarımı çekip, cinsel istsmarda bulundular, beni darp ettiler dedi. Daha sonra savcılığa gittim, ancak serbest bırakıldılar. Bunun için adalet istiyorum. Benim çırılçıplak fotoğraflarımı, videolarımı çeken, sevgilimin ağabeyi ve dayısı karakola tuşlu telefon teslim etmişler. Hastaneye gidip darp raporu alan Recep K., olayla ilgili Necmettin B. ve Gürkan B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kız arkadaşımın kullandığı kredi kartı borçları için de bana ve anneme zorla senet imzalattılar. Ellerini, kollarını sallaya sallaya gezmelerini istemiyorum. Adalet istiyorum, tutuklanmalarını istiyorum dedi.

Editör: Habererk Com