Shakira, Kolombiya'daki Memleketinde Bir Heykelle Onurlandırıldı:

 Shakira,  Instagram gönderisinde "Bunu ailemle paylaşmak beni mutlu ediyor" 'Bu Benim Küçük Kalbim İçin Çok Fazla'dedi.

Partilere para yardımı kesildi Partilere para yardımı kesildi

Salı günü Grammy ödüllü 46 yaşındaki sanatçı, Instagram'da bronz bir heykel tasvirinin oluşturulup memleketi Barranquilla, Kolombiya'ya yerleştirildiğini duyuran bir gönderi paylaştı . Sanatçı Yino Márques, şarkıcının 2005'teki müzik videosundaki kötü şöhretli "Hips Don't Lie" dans hareketini yansıtan heykeli yarattı .

Shakira, ailesinin yeni simgesel yapı alanında poz verdiği fotoğrafların yer aldığı bir fotoğraf atlıkarıncası yayınladı. Şarkıcının başlığı her fotoğrafın neyi yakaladığını özetledi. Anne babası William Mebarak Chadid ve Nidia Ripoll Torrado'yu gösteren ilk fotoğrafın başlığında bugünün annesinin doğum günü olduğunu belirtti.

Fotoğrafta şarkıcının anne ve babası 21 metrelik heykelin ayaklarının dibinde fotoğraflanıyor. “Doğum gününde bunu ailemle ve özellikle annemle paylaşmak beni mutlu ediyor.” diye yazdı Shakira başlıkta.

akira1

Şarkıcı daha sonra ebeveynleri ve erkek kardeşlerinin Barranquilla Belediye Başkanı ile çekilmiş bir fotoğrafının yanı sıra heykelin ve heykelin ithafının tek başına çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Shakira ithaf hakkında "Bu benim küçük kalbim için çok fazla" diye yazdı. İthafta Shakira'nın hayatıyla ilgili ayrıntılar paylaşıldı ve şarkıcının müzik üzerindeki etkisi kutlandı.

İthafta "Besteci bir kalp, yalan söylemeyen kalça, eşsiz bir yetenek, kitleleri harekete geçiren bir ses ve çocukluğun ve insanlığın iyiliği için yürüyen yalın ayaklar" yazıyordu.

şkr4

Editör: Habererk Com