Üniversitelerdeki teröristler tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu'nun duruşması vardı bugün.Haftaya ertelenmiş.Umarız tatmin edici sonuç çıkar.

Referandum sürecinde ülkücü liderlerin üstüne genç ülküdaşlarımızı gönderenlere bir fırsat işte.Çankaya üniversitesinde bir asistan şehidimiz Çakıroğlu hakkında sosyal medya hesabından şerefsizce yazılar yazmış.Sayın Ümit Özdağ rektörle görüşerek gerekli uyarıyı yapmış ve adli mercilere suç duyurusu arkadaşlarca yapılmıştır.

İçinde çocuk bulunan arabayı bile devirmeye çalışan külhanbeyleri, şehidimize hakaretler eden şahıs hakkında nasıl bir tutum sergileyecekler göreceğiz artık.

SALDIR OĞAN'A 

Sazcı Demirtaş'ın palazlayıcısı, parayı görünce kıblesi şaşan, islamcılıktan alemciliğe evrilen şahıs, hepimizin üzüldüğü ve önceden cinsel suçtan sabıkalı iki sapığın, işlediği vahşi cinayetin suçunu mültecilere tepkisi üzerinden Sinan Oğan'a yükleme utanmazlığında bulundu.

Tamamiyle adli bir olay olan ve Suriyeli, Rus, Alman karşılarında kim olursa olsun sapkınlıkları değişmeyecek olan kişilerin işlediği suçtan dolayı, devletimizin ve milletimizin bekası için mülteciler hakkında uyarılarda  bulunan Oğan'a suçlamada bulunması, sahte kahramanlık olarak değerlendirilebilir, Sayın Ogan üzerinden prim yapma olarak değerlendirilebilir, Ama samimi olarak yazdığına inanmak saflıktır.

Suriyeli aileye yapılana sevinen, onaylayan, karakter yapısıyla, bu vahşeti başka yöne çekenlerin ve nemalanmaya çalışanların karakter yapısı tamamen aynıdır.

Önceden cinsel saldırı suçu işlemiş şahıslar için, idam cezası olsa, yapamazlardı diyeceğine, kolay ve yalakaca olanı tercih etti.