ABD'nin uzun soluklu dizisi Simpsonlar'daki olayların kehanet gibi gerçekleşmesi, izleyenleri diziden gelecek mesajlara yoğunlaştırıyor. Dizideki son kehanet yatırımcıyı heyecanlandırdı.

Daha önce coronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, Donald Trump'ın başkanlığı, ABD'deki Kongre Binası işgalini gibi olaylara önceden yer verilen Simpsonlar dizisinde şimdi de bir yatırım aracıyla ilgili tahmin yapıldı. Dizi, kripto para Bitcoin'e ilişkin 2024 tahminiyle sosyal medyanın gündemi oldu.

"DESTANSI OLACAK"

Dizinin bir sahnesinde karakterler arasında, Bitcoin'in 2024 yılında yeni rekor kıracağına dair bir diyalog geçti. Bitcoin ile ilgili “2024'te Bitcoin'in kaderi hakkında bir şey duydunuz mu? Bu destansı olacak” şeklinde geçen konuşma, birçok kullanıcının dikkatini çekti.

2024 BEKLENEN YIL OLABİLİR

Simpsonlar'ın kehanetinin ardından sosyal medyada, "Bitcoin her beş yılda bir büyük bir hamle yapma eğilimindedir. En son 2017 ile 2018 yılı arasında büyük bir hamle yaptı ama sonrasında Bitcoin sessiz kaldı. İzleyici tarafından, eğer bu yıl hayal kırıklığı yaratmaya devam ederse 2024 yılı beklenen yıl olabilir ve Bitcoin sonunda kırılabilir ve yeni bir zirveye çıkabilir” yorumları yapıldı.

Editör: Yadigar Hanım