Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, bugün ise 3 kişi cinayet zanlısı olarak gözaltına alınmıştı. BirGün yazarı Timur Soykan'ın katil zanlısı olarak yakalandığını açıkladığı Emrecan Ç.'nin olayla herhangi bir bağının olmadığı bildirildi.

Emrecan Ç.'nin katil zanlısı olduğu yönünde fotoğraflar ve dosyasını paylaşan Timur Soykan, zanlının serbest bırakldığını, olayla bir bağının olmadığını belirten yeni bir tweet paylaştı.

Soykan, Twitter hesabından yaptığı paylaaşımında, "Sinan Ateş'in katil zanlısı olarak Emrecan Ç. gözaltına alınmıştı. Serbest bırakıldı. Saldırıda kullanılan motosiklet benzerliği nedeniyle gözaltına alınmış ve bağlantısı tespit edilmemiş. Bu nedenle haberi geri çekiyoruz. Haberi kullanan sitelerinde düzeltmesini rica ediyorum." dedi.

OLAY

Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatının ardındaki detaylar… Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatının ardındaki detaylar…

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş dün Ankara Çankaya’daki bir apartmandan çıktığı sırada motosikletli olduğu belirlenen bir kişinin açtığı ateşle öldürülmüş, Sinan Ateş’in katil zanlısının başka suçları da bulunan Yozgat Sorgun nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Emrecan Ç. olduğu belirtilmişti,

Editör: Yadigar Hanım