MHP'nin eski milletvekillerinden olan Sinan Oğan önemli açıklamalard bulunarak Cumhurbaşkanlığına aday olabileceğinden bahsetti. 

CTT TV'de Korcan Karar tarafından sunuculuğu yapılan bir programa konuk olarak katılan Sinan Oğan, Korcan Karar'ın kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olası rakiplerinin kim olabileceğine dair bir soruyu yanıtlayan Oğan, seçimlerin zamanında gerçekleştirilmesi halinde kendisinin de adaylığını koyabileceğini vurguladı. 

Sinan Oğan tarafından verilen cevaba şaşıran Korcan Karar, Oğan'ın yaptığı açıklamayı son dakika olarak görerek, bu durumu biraz daha detaylandırmasını istedi. 

Sinan Oğan açıklamalarında, ülkeyi yönetme sevdası bulunan bir siyasetçi olduğundan basederek, bu hakkı kendisinde gördüğünü ve bu durum ile alakalı faaliyetlerinin devam ettiğini dile getirdi. Zamanı gelince çalışmaların herkes tarafından görüleceğine değinen Oğan, arkasında Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin olduğunu aktardı. 

Sinan Oğan MHP'den İhraç Edilmişti 

24. Dönem MHP Iğdır milletvekilliği yapan Sinan Oğan, 5 sene önce gerçekleştirilen Türkiye Genel Seçimleri'nde MHP'den aday olarak gösterilmemişti. 2017 senesinde MHP tüzüğünün 11., 79. ve 81. maddeleri gereğince tedbirli bir biçimde kesin çıkarma istemi ile Merkez Disiplin Kurulu'na sevki gerçekleştirilen Sinan Oğan 22. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne cezanın iptal edilmesi ile alakalı dava açmıştı. 

Öte yandan mahkeme söz konusu dava için red kararı çıkarmış ve bunun sonucunda Sinan Oğan partiden kesin olarak ihraç edilmişti.