Siyasal İslamcıların Atatürk ve kadın yaşam tarzını hedef gösteren açıklamalarından sonra şimdi de açıkça laikliğe saldıran tipler türedi. Ali Rıza Demircan açıkça laikliğe saldırdı. “Türkiye laiktir, laik kalacak” sloganı atan Beşiktaş taraftarını hedef gösteren Demircan, “Türkiye laiktir, ama laik kalmayacak” skandal açıklamasını yaptı.

Demircan’ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Alışmıştık da. Bir yenisine daha tanık olduk.  Beşiktaş Sivas Spor maçında Beşiktaş tribününden ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’ tezahüratları yapıldı. https://bit.ly/3AtZl17

Dünya ve ahiret hayatı için hiçbir faydası olmayan, Türkiye’mizin hiçbir problemini çözümleyemeyecek ve hiçbir alanda gelişimine sağlayamayacak olan ve  üstelik uluslararası sömürü ağlarından birini oluşturan futbolun seyirciliği için zaman ve para harcayan bir kitle, doğrusu  anlamlı ve verimli bir slogan atamazdı. Nitekim atamadı.

Futbol Deyip Geçmeyelim

Öyle futbol deyip geçmeyelim. O spor falan da değil. Milyarlarca doların döndüğü din haline getirilmiş bir batıllar yumağıdır. Bu dinin stadyumlardan oluşan  mabetleri vardır, 22 futbolcuyu izlerken kendinden geçen ve çoğu zaman öfke ve nefretle bağırtılan seyircileri ve onlardan oluşan fanatik modern dervişleri  vardır.

Emperyalist güçlerin dünya ölçeğinde temel amaçlarından biri de futbol seyirciliği aracılığıyla kitleleri uyuşturmak, temel ülke ve toplumsal meseleler üzerinde düşünülmesini engellemektir. Engelliyor da…

Kazandığı paranın yarısından fazlasını tükettiği mallar ve ödediği vergilerle uluslar arası faiz lobisine haraç veren, mevduat hesaplarıyla topladığından daha fazlasını bankalara kaydı para oluşturtarak  kanını emdirten  millet, sizce  düşünebiliyor mu

Nerde Parlamento, nere de Sendikalar ve Odalar, nerede laiklik çığırtkanları…Bizden başka feryad eden de kalmadı gibi.

Hemşerilerimin Tarihî Hamakatı

Rizeliyim ya…bu sebeple unutmadım, bundan yaklaşık elli yıl kadar önce Futbol Federasyonu  Rizespor’un puanlarını sildi diye futbol severlerimiz ilimizin bütün siyasi partilerinin tabelalarını taşlayarak yere indirmişti. Hemşerilerimin ahmaklığıydı bu, çünkü bu gün olduğu gibi o  tarihlerde de Rize ekonomisin can damarı olan çaylarımız, fabrikalarda  işlenemediği için denize dökülüyordu. Ana meselemiz olan çay  futbol kadar önem oluşturmuyordu. Durum şimdilerde de değişmemiştir.

Bir iftar sofrasında beraber olduğumuz şimdilerin Galatasaray Kulübü başkanı  olan sayın Dursun Özbek de -konuya temasım üzerine- futbolun kitleleri uyuşturma amacıyla organize edildiğini kabul etmişti.

Bize inanmayanlara, İsmail Tokalak’ın Futbol Dünyasında Soygun ve Sömürü isimli hacimli kitabını okumalarını tavsiye ederim.

“Türkiye Laiktir Laik Kalacak”  Demek “Ahmaktır Ahmak Kalacak” Demek midir?

Uyuşturulan kitle, temel meseleler üzerine düşünemeyeceği  için “Türkiye Laiktir Laik Kalacak” diyerek kendisine öğretileni tekrarlayacaktır.

Onlar ne anlamak ve anlatmak istiyorlar bilmiyorum ama benim onlardan  ne çağrıştırdığımı özetleyeyim:

I. Allah, zerreciklerden galaksilere kadar her varlığı yaratan ve yaşamları için gerekli bilgileri varlıklarına kodlayan bilgisi, kudreti ve  merhameti sınırsız Yaratıcı’dır ama biz onun insanlığa son mesajlarını içeren Kur’ân’ın toplumsal hayatımıza yön veren yasalarını dışladık. Kurduğumuz düzene İlahiyatları ve Diyaneti de bekçi kıldık.

Türkiye Laiktir Laik Kalacak / emperyalistler lehine kurulan bu kâfir düzen yaşatılacak.

II. Gavur aklı ile bin yıllık mazimizi inkâr ederek tapar olduğumuz batıdan yasalar tercüme ederek kurduğumuz ruhumuza yabancı bu nesebi gayr-ı sahih düzeni, İstiklal mahkemeleri ile canlara kıyarak tesis ettik.

Türkiye Laiktir Laik Kalacak/kurulan bu batıl düzen yaşatılacak.

III. Özgürlüklerimize sahip çıkarak alkollü kafalarımızla zinayı, şimdilerde eşcinselliği meşrulaştırmaya çalışarak, üryan sanatçılarla ve medyasal kavatlarla güçlendirdiğimiz, ve de aydınlarımıza de onaylattığımız bu düzene dokundurtmayacağız.

Türkiye Laiktir laik Kalacak kurduğumuz bu piç düzen yaşatılacak.

 IV. Allah’a ortaklar koşarak maddeci temeller üzerinde bilimsel olduğu propagandası ile kurup yaşattığımız, böylece milli menfaatleri bile düşünemez ezberci ve din karşıtı  nesilleri peydahlamaya çalıştığımız, temelleri Osmanlı  devletinin son dönemlerinde  atılan  eğitim ve öğretim sistemimizi nice sürgünler ve zulümlerle  oluşturduk.

Türkiye Laiktir Laik Kalacak, kurulan bu sisteme ödün vermeksizin yaşatılacak.

V. İthal ederek putlaştırdığımız bu kuvveti üstün tutan düzenimizin kurucu ülkeleri, dünyamızı silah, ilaç, gıda, medya ve spor sanayii ile sömürülür hale getirdiler, dünyamızı onlarca defa mahvedebilecek şekilde nükleer, kimyasal ve biyolojik silahlara boğdular, bizleri AB kapısında dilenci kıldılar ve askerî güçleri ile parçalamak istiyorlarsa da önemi yok.

Türkiye laiktir laik kalacak/ bu alçak ve ahmak düzen yaşatılacak.

Örnekleri çoğaltabiliriz. Bize çağrıştırdıkları anlam özetlediklerimizdir.  Bu Türkiye düzeni laiktir ama inşaallah laik kalmayacak. Bilime, ortak akla ve İslam’a dayalı gerçekten bağımsız adalet ve merhamet düzenine dönüşecektir. Laikleri bilmeyiz ama  bizim amacımız budur. Çünkü biz hayatımızı konumlandırıp amaçlandırarak  dünya ve ahiret mutluluğuna talibiz.

atatürk laiklik

bjk-1

Editör: Gökçe Sevim