Akşener, Aydın ve Oğan Anadolu yollarında

MHP’de gözler olağanüstü kongre talebinin görüşüleceği 8 Nisan’daki duruşmaya çevrilmişken Genel Başkan adayları da hız kesmeden teşkilat mensuplarıyla buluşma programlarını sürdürüyor. 3 Genel Başkan adayı Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan, Cumartesi günü 3 ayrı ilde partililerle biraraya gelecek.

Manisa ziyaretinde büyük moral depolayan Genel Başkan adayı Koray Aydın’ın hafta sonundaki durağı Bursa olacak. Aydın Cumartesi günü Bursa’da partililerle buluşup olağanüstü kurultay sürecinde gelinen nokta hakkında bilgi verip görüşalışverişinde bulunacak.

MHP Genel Merkezi tarafından kapatılıp görevden alınan teşkilatlarına destek ziyaretlerine devam eden Genel Başkan adayı Meral Akşener de Cumartesi günü Samsun’da olacak. Kongre için imza verdikten sonra disipline sevk edilen eski İl Başkanı Ömer Süslü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek ziyarette Akşener, Samsun’da miting yapacak. Saat 12:00’de Ankara yolunda araç konvoyu ile karşılanacak olan Meral Akşener’in mitingi  saat 14:00’de Kurtuluş Yolu’nda gerçekleştirilecek.Akşener,  saat 15:00’te de NEBA Royal Otel’de partililerle buluşacak. 26 Mart Cumartesi günü Tokat’a gidecek olan Meral Akşener, 27 Mart Pazar günü de Sivas’ta partililerle biraraya gelecek. Bugün Çanakkale’de partililerle buluştuktan sonra Cumartesi günü İzmir’i ziyaret edecek olan Genel Başkan adayı Sinan Oğan da yoğun bir programa iştirak edecek. Çanakkale programına bugün Necip Paşa Camii’nde Cuma namazıyla başlayacak olan Oğan ardından Golf Çay Bahçesinde  teşkilat mensupları ve partililerle bir araya gelecek. 19 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Bornova ilçesindeki Belkahve’de teşkilat mensupları tarafından karşılanacak olan Oğan, saat 17.00’de Hilton Otelinde düzenlenecek Büyük İzmir Buluşması etkinliğine katılacak. Kurultay süreci, projeleri ve ülke gündemi ile ilgili partililere seslenecek olan Oğan’ın, daha sonra üst kurul delegeleri ile yemeğe katılması ve daha sonra Ege Üniversitesinde geçen yıl öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu’nun mezarını ziyaret etmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim