BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapacağı miting alanına MHP Keşan İlçe Teşkilatı tarafından billboarda asılan 'Sayın Başbakan TÜRKİSTAN’A Hoş Geldiniz’ afişi, AK Partililer tarafından Atatürk posteriyle kapatıldı.

CHP Keşan İlçe Teşkilatı’nca üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı fotoğrafı bulunan ’Atam, Kurduğun Cumhuriyeti Yaşatacağız Sonsuza Kadar’ yazılı 54, MHP İlçe Teşkilatı tarafından ise 3 hilal bulunan "Sayın Başbakan Türkistan’a Hoş Geldiniz" yazılı 6 afiş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeyi ziyaret edeceği sırada geçiş güzergahı ile mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’ndaki billboardlara dün asıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı dün gece Başbakan Erdoğan’ın bugün saat 15.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı toplu açılış töreni için alanı parti flamalarıyla donattı ve MHP’nin astığı "Sayın Başbakan Türkistan’a Hoş Geldiniz’ afişini Başbakan Erdoğan’ın görmemesi için ilginç bir önlem aldı. Bu afişin bulunduğu billboard önüne dev bir Atatürk posteri asan Ak Partililer, MHP’nin afişinin görülmesini önledi.

Mitingin yapılacağı alanın etrafında bazı binalara asılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin afişleri ile üzerinde 3 hilal bulunan bez bayraklar dikkat çekti. Ayrıca bir binaya 'Rabia’ işareti bulunan ve üzerinde "Tek Vatan, Devlet, Bayrak, Millet" yazan bez afiş asıldığı dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim