MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç Bafra’daki yaptıkları basın toplantısında AK-Parti’yi Limon gibi sıkacaklarını söyledi.

 MHP Samsun ve Bafra İlçe Teşkilatı Bafra Öğretmenevinde basınla buluştu.Basına özel açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Kılıç,”AK-Parti’yi sandıkta Limon gibi sıkacaklarını söyledi.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç kahvaltıdaki konuşmasında,”Bafra’dan bakıldığında hedef ,bir Bafra Belediye Başkanlığını en az %51 oyla almak.İkincisi ise MHP’nin Samsun Belediye Başkanlığına adaylığını intikal ettirip,MHP’nin büyük şehir belediyesini de almak.İnşallah her ikisini başaracağız.Bafra için durum bu…Samsun için ise 17+1 bakın bizler bu 17+1’de iddialıyız…” dedi.

Ayrıca Şaban Kılıç,”Samsun’da Ak-Parti’yi limon gibi sıkacağız.Bunu onlara hakaret manasında söylemiyorum.Sandığın tecellisi manasında söylüyorum.Herkes bilsin Samsun’da bizler uyumuyoruz.Her yere gireceğiz.En çok hareketli olan parti Samsun’da MHP’dir, onu da birinci yapacağız…Ülkü Hareketin kapısını Samsun’dan açacağız.Niyetimiz budur.Bizlere dua edin bizler samimiyiz,ihlaslıyız,gayretliyiz ve heyecanlıyız biz bu işi başaracağız. Allah Samsun’un yardımcısı olsun.Allah, Bafra’lıların yardımcısı olsun,Allah Müslüman Türk’ün ve Bafra Teşkilatının yar ve yardımcısı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim