Mete Sönmez'in haberine göre; AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan kongre sonunda Ömer Özmen Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı oldu.

Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresine Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MKYK üyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ak Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan, Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Muğla milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, 24. Dönem İzmir Milletvekili Ali Aşlık ile Muğla ve Bodrum’dan çok sayıda partili katıldı.

 381 delegenin oy kullandığı kongrede Ömer Özmen 179, Fetan Özbek 160 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Ömer Özmen Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı oldu.

Bu arada kongrede İl Başkanı Kadem Mete’nin konuşmasında kullandığı cümleler dikkat çekti. Kadem Mete isim vermeden Yusuf Kayacık’ı eleştirdi. Ak Parti’de göreve talip olunmadığını, görevin genel merkez tarafından verildiğini belirten Ak Parti il başkanı, “Biz gerçekten demokratik bir partiyiz. Başka hiçbir siyasi partide olmadığı kadar geniş bir ruha sahibiz. Zamanında bize her türlü hakaretleri edenler, Genel Başkanımıza ağza alınmayacak sözler söyleyenler, bugün bu partide çok ciddi makamlardadır. Bunu kabul ediyor olmamız bizim gönlümüzün zenginliğindendir” demesi dikkat çekti.

Mete Sönmez

Editör: TE Bilişim