AKP'li Ünal “İç disiplinini bile sağlayamayanlar ülke yönetemez”

AKP'li Ünal “İç disiplinini bile sağlayamayanlar ülke yönetemez”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kongre sonrası parti yönetiminin yarısı yenilenecek" dedi.

Başkanvekilliğinin kaldırılmayacağını ifade eden Ünal, CHP'deki kurultay krizi ve İYİ Parti'deki istifalar hakkında da yorum yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, kongre sonrası parti yönetiminin yarısının yenileneceğini söyledi.Ünal, "Yeni sistemle birlikte tüzük değişikliği gerçekleşecek. Başkanvekilliği kaldırılmayacak." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, TRT Haber'de Aysun Torun'a gündem hakkında değerlendirmelerde bulunuyor.

"KONGREDE YARI YARIYA BİR DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Ünal, "Yeni bir sistem devrede, yeni sistemi eski alışkanlıklarımıza sürdürürsek bu yeni sisteme haksızlık olur. Şimdi biz her kongrede genel, yerel seçimde yarı yarıya bir değişim gerçekleştireceğiz. Yeni sistemle birlikte parti yönetimi de tüzüğümüz de değişiklik yapılacak. Başkanvekilliği kaldırılmayacak.

"CHP KENDİSİNİ YENİLEMEDEN KRİZLERDEN KURTULAMAZ"

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP'de kurultay tartışmaları için CHP kendisini yenilemeden krizlerden kurtulamaz. Delegenin yüzde 48'i kurultay istiyorsa yapılmalıdır. "ifadelerini kullandı.

"İÇ DİSİPLİNİNİ BİLE SAĞLAYAMAYANLAR ÜLKE YÖNETEMEZ"

Ünal, İYİ Parti'deki istifalar hakkında ise, "Bir siyasi parti ilk girdiği seçimde seçimi kazanamıyorsa, kendi iç krizlerini yönetemiyorsa, iç disiplinin bile sağlayamayanlar ülke yönetemez." yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum