FETÖ gibi hastalıklı yapıların devlete sızmasının alt yapısını hazırlayan da Atatürk sonrası baskıcı Peker'ci CHP aklıdır" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

"ÖSO'YU DEĞİL PYD'Yİ KONUŞ"

CHP'nin, Zeytin Dalı Operasyonu'nun asıl hedefi olan PYD terör örgütünü konuşmak yerine ÖSO'yu konuşmayı tercih ettiğini belirten Ünal, "Bu milli meselede de nerede pozisyon aldığı daha operasyonun başındayken açığa çıkmıştır. Dün 'Türkiye DAEŞ'e destek veriyor' yalanına payanda olan CHP, daha bu konuda milletimizden özür dilememişken ÖSO üzerinden yeni bir tartışma alanı açarak hem Zeytin Dalı Operasyonu'nun meşruiyetine gölge düşürmeye hem de asıl hedef olan PYD terör örgütünü perdelemeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK'TEN SONRA CHP, FETÖ'NÜN ÖNÜNÜ AÇTI"

Lozan Antlaşması'na ilişkin olarak da Ünal, Lozan'ın hangi şartlarda Türkiye'ye dayatıldığının ortada olduğunu belirterek, "Üzerinde konuşulmasından neden rahatsız oluyorsunuz? 1950 sonrası Türkiye'nin her gelişim fırsatını darbelerle un ufak eden cuntacıların hep yanında oldunuz. Hiçbir meselenin tartışılmasına, hiçbir gelişim yeteneğinin var olmasına müsaade etmediniz. FETÖ gibi hastalıklı yapıların devlete sızmasının alt yapısını hazırlayan da Atatürk sonrası baskıcı Peker'ci CHP aklıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim