AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ‘Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı’ dedi.
Genel seçimlerin sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından AKP’liler İzmir caddelerinde sevinç turları atmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce AK Parti’li seçim müzikleri eşliğinde meşale yaktı, AKP lehine slogan attı. AKP İl Başkanı Bülent Delican, “Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye’ye uyanıyoruz. Artık ülkemize şehit gelmeyecek” dedi.

1 Kasım Genel Seçimleri’nin sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla İzmir’de AKP’liler araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu için caddeleri doldurdu. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 2 bin kişi, AKP’nin seçim müzikleri eşliğinde halay çekip, başarılarının tadını çıkarttı, tekbir getirdi. Bazı partililer, bir belediye otobüslerinin önüne AKP bayrağı asmak istedi. Otobüsteki bazı yolcuların tepki göstermesi üzerine, kısa süreli tartışma yaşandı.

 

 

Editör: TE Bilişim