MHP’de kurultay yapmamakta direnen Bahçeli yönetimine tepkiler büyüyerek devam ederken, genel başkanlıkta isimleri geçen adayların yurt gezileride kamuoyunda ilgiyle takip ediliyor.
Olası MHP kurultayında genel başkan seçilme ihtimali yüksek olan Meral Akşener Bahçeli yönetiminin kurultay istedikleri için kapatığı örgütleri ziyaret ediyor. 


Gittiği her yer yerde her kesimden destek vaadleri işiten Meral Akşener hafta sonu Samsun’da düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığı  görünce moral buldu.
Hedefinin Başbakan olmak olduğunu söyleyen Meral  Akşener  hafta sonu samsun’da düzenlenen mitingde iktidara yürüyen lider görüntüsü verdi, miting sonrası Habererk’e değerlendirmede bulunan Akşener‘ ..Samsun’da kutlama yapılıyor, ama Samsun’da  yapılan kutlamalar diğer illerden farklı yapılıyor. 

Samsun’un kurtuluş töreni yok Samsun kurtaran bir şehir. Samsun’da insanların kalabalığından öte onların gözlerindeki ışıltı beni umutlandırdı, heyacanlandırdı. Bir bir bombaların patladığı can mal güvenliğinin tehlike altına girdiği Türkiyede güçlü  bir MHP’ye bizlere ihtiyaç var. Samsun bana bir nefes aldırdı, insanların bizden beklentilerini iyi biliyorum, sorumluluğumuz büyük yükümüz ağır ama, bizler Türkiyeyi ayağa kaldırmaya sorunları çözmeye hazırız.’ dedi.

Editör: TE Bilişim