Mektupta "Ülkeye hizmet etmek isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altına davet edin. ​​​​​​" vurgusu yapıldı.

İşte o mektup;

"Değerli İlçe Başkanım, değerli İlçe Yönetimi ve bugün aramızda olma fedakârlığını göstermiş değerli üyelerimiz,

Medeniyetin yolunu cesurlar döşer diyerek çıktığımız bu yolda, aynı cesareti gösteren kahraman dava arkadaşlarım; İYİ Parti ve Milletim adına her birinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bu topraklar için canını ortaya koymuş şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizleri bu çatı altında buluşturan Yüce Rabbime şükürler olsun.

Bizler İYİ Parti’deyiz çünkü bizler demokrasinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa, hukuksuzluğa karşı susup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimiz mutsuz ve umutsuzken bizler mutlu olamıyoruz. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizin ve Atatürk’ün emanetini sahipsiz bırakamıyoruz. Çünkü bizler Türk Milleti’nin huzur içinde, refah içinde, çok daha İYİ bir Türkiye’de yaşayabileceğine inanıyoruz.

Türkiye İYİ olacak dedik ve bu yolda tüm gücümüzle, sizlerle birlikte, Milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuz üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın “ne mutlu bizlere ki” İYİ Parti Türkiye siyasetinde en ön sıradan yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir. Kurulamaz dediler kurulduk, tutunamaz dediler tutunduk. Bugün de iktidar olamaz diyorlar andım olsun ki yarın da iktidar olduğumuzu göreceğiz.

Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Parti’yi anlayamayacaklar.

İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin, kavganın, bağrışmanın hüküm sürdüğü kara bulutları dağıtmak için buradayız. Senin dilin ne demedik, senin inancın ne diye sormadık. “Ne olursan ol gel” diyen Mevlana misali toplumun her kesimine kucak açtık. Sizlere düşen görev il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle bu kucaklaşmayı yurdun dört bir köşesinde sağlamak olacaktır. Sizlere düşen görev liyakat sahibi her insanımıza partimiz içinde bir yol açmak olacaktır.

Türkiye’nin İYİ olması için önce bizler İYİ olmalıyız. Kuruluşumuzda olduğu gibi bu sevgi mabedine katılmak ve milletine hizmet etmek için, kapımıza gelen milyonlarca vatandaşımız olacak. Her birini kucaklayın, her birini dinleyin. Ve samimi duygularla bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altına davet edin.

Bizler ne %40 ile ne %50 ile yetineceğiz. Bu mücadele %100’ün hayır duasını alana kadar devam edecektir.

İYİ Parti sizlerin fedakârlıklarıyla bu günlere geldi ve inanıyorum ki sizlerin aklı ve azmi ile birlikte geleceğe yürüyecek.

İlçe kongremiz hayırlı olsun, Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Sevgi ve saygılarımla…

Meral AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı"

Editör: TE Bilişim