Önce şunu hatırlayalım Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçilebilecek bir aday üzerinde anlaşmak yerine bir ayağı çukurda “aslında aynı yerlerin adamı” olan kişiyi aday göstererek ve hiç çalışmayıp destek vermeyerek kendi gösterdiği adayın kaybetmesini sağladığı bu gün net tartışılmaz açık gerçektir! Bütün bu kadar entrikaya rağmen Erdoğan kıl payı seçilebilmiştir!

 

 

 

Şimdi aynı oyunu Başkanlık referandumunda sergileyen Bahçeli Referandumun meclisten geçmesi için AKP ile bir olup referandumun yolunu açacak ve sonra biz Hayır diyoruz diyecek!Tıpkı Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nu yalnız bıraktığı gibi MHP göstermelik sözde Hayır diyecek! Yani çapraz destek söz konusu!

 

 

Böyle yaparak iyice ayrıştığı ülkücülerle de sözde aynı safta olacak! Referandum geçmez ise işin kahramanlığına soyunup işte Bahçeli dedirtecek!Hep şeytani pis oyunların kurgulayıcısı olarak hafızalarda yer edinecek olan Bahçeli son dönemlerini böyle bir hamle ile bitirip,defolup gidecek!Tabi tarumar ettiği yıkıp biçtiği MHP ne olursa olsun diyerek!

 

 

 

Olası bir aksilik olmazsa Referandum Erdoğan’ın istediği gibi sonuçlanacak!Esas mücadele işte bundan sonra başlayacak,CHP ile safları oy geçiş genliğini iyici azaltacak propagandist projeler yakında başlar olası bir Başkanlık karşıtlığında bir araya gelebilecek yapıların ortadan kaldırılması için! Erdoğan’ın işi Başkanlık seçiminde Referandum kadar kolay olmayacak.Farklı toplumsal talepler devreye girecek.CHP akıllı bir hamle gösterirse Başkanlık yine sağcı bir adayla Erdoğan’ın elinden alınabilecektir.Mansur Yavaş modeli…

 

 

Ben o zaman Mansur Yavaş’ı açık desteklemiştim hala pişman değilim.Bu gün de olsa yine desteklerim.Avrupa da yaşayan dostlarımız buna milliyetçi ülkücülerde dahildir eğer vatandaş iseler,oy kullanma hakları varsa oylarını solcu sosyalistlere verirler.Buda çok anlaşılır insani bir şeydir bunun sebebi varlıklarını koruma meselesidir! Sağcı partiler ırkçıdır,yabancı düşmanıdır!Yabancılara verilen sosyal hakları kısıtlama taraftarıdırlar! Solcular bu konuda dahi adil insani yaklaştıkları için dinci,milliyetçi her Müslüman oylarını sosyalistlere verirler!Araştırın bunu net göreceksiniz!

 

 

Ülkemizde bu noktaya doğru gitmektedir! Varlık mücadelesi veren herkes CHP ye oy verecektir.Konsolide edilen ideolojik ve din eksenli seçmen burada belirleyici olacaktır! İşte CHP nin sağcı aday formülü hayati önem arz etmektedir! Bahçeli ve Bahçeli türevleri o yüzden hep MHP de etkili olsun istenmektedir! Sırf bu yedeklik yüzünden MHP de değişimin önü kesilmiştir!Millete anlatılması gereken bu çerçevededir. AKP nin Fetö operasyonu göreceksiniz yanlışlarından dolayı kendine çok şey kaybettirecek.Yeni yaratılan dört milyon civarında mağdur seçmene ilaveten,paralel arınma operasyonu AKP içinde büyük bir kitleyi tedirgin etmiştir.Bu kitle kesinlikle Erdoğan’a oy vermeyecek sadece kendi varlıklarını korumak ve darbe yememek için…

 

İsmail Türk

Editör: TE Bilişim