Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal bir otelde gerçekleştirilen çalıştay, Genel İdare Kuruluüyeleri (GİK), milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açılış konuşması yaptığı çalıştay, basına kapalı gerçekleştiriliyor. Toplantının yapıldığı otel, Meral Akşener'in posterleri ve parti bayraklarıyla süslendi. Çalıştay, yarın sonuç bildirgesinin okunmasıyla sona erecek.

Ali Çolak, İYİ Parti Çalıştayını protesto etti salonu terk etti!

Ali Dinçer Çolak sosyal medya hesabından İYİ PARTİ’nin 1 Nisan 2018’de gerçekleşen 1. Olağanüstü kongresi sonrasında "Bu gün kongrede, o kadar kalabalığı gördüğümde de aynı anlamlı tebessüm belirdi yüzümde. Ana fikri sevgi ve vefa olan hikayemizi paylaşan o samimi insanlar için verdiğimiz mücadeleyi hayatımın en güzel günleri olarak hatırlayacağım. Onları üzmek istemiyorum ama artık İYİ partideki misyonumun bittiğini hissediyorum. Bu hikayedeki en büyük kazancımız her ilde birlikte tebessüm ettiğimiz yeni arkadaşlar kazanmamızdır. Allah’a hamd olsun." diyerek İYİ PARTİ listelerinde yer bulamadığı için siyaset yapmayacağının sinyalini vermişti.

İYİ Parti Milletvekilliğine aday oldu

İYİ PARTİ kurucu üyesi Ali Dinçer Çolak İYİ Parti İstanbul ikinci Bölge Miletvekilliği aday adaylığına müracaat ederek evraklarını teslim etti.

24 Haziran seçimlerinde İstanbul ikinci bölge, sekizinci sıradan aday oldu.

Ama kazanamadı.

Çolak, İYİ Parti Çalıştayını protesto etti
Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal bir otelde gerçekleştirilen çalıştayda Ali Çolak söz alarak "İYİ Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde başarısız olduğunu ve Afyon çalıştayının Genel merkezin bir gaz alma oyunudur, bu durumu protesto ediyorum" diyerek salonu terk etti.
 

Editör: TE Bilişim