ALKIŞLAR SAYIN BÜLENT KARATAŞ’A……

MHP İstanbul 3.Bölge adayı İsa İLYASOĞLU’nun önceki gün kişisel hesabından yaptığı açıklamada,darbeci Kenan Evren’e rahmet dilemesi ve teşekkür etmesi üzerine İstanbul İl Başkanı Sayın Bülent Karataş kendisini istifaya davet ederek Türk Milliyetçilerinin yüreğine su serpmiş oldu.

Hiçbir Türk Milliyetçisinin ve Ülkücünün Kenan Evren’e rahmet dileme gibi bir hakkı ve lüksü olamaz,olmamalıdır.Çünkü 12 Eylül ihtilali akan kanı durdurmak için değil, Türk Devleti’nin yılmaz savunucu olan Ülkücü hareketin iktidar yürüyüşü durdurmak ve belini kırmak için yapılmıştır.Zaten ABD Büyükelçisi James Spain de’’ Tam zamanında ihtilal yaptınız paşam,yoksa TÜRKEŞ memleketi ele geçirecekti’’ diyerek kendisine övgüler yağdırmıştır.

Şimdi aklı kendinden menkul bu MHP adayı İsa İlyasoğlu MHP tarihini açıp iyice okusun bakalım.Ülkücü hareket te kimler idam edilmiş, kimler mağdur edilmiş, önce onu öğrensin.C5 ler de kıçına cop sokulan yiğit Türk Ülküücüleri hala hayattadır.Mesela Doğu nun Başbuğu Yılma Durak bu konuda çok şey anlatabilir kendisine..

Hiçbir Ülkücü Kenan Evren’e hakkını helal etmediği gibi ilahi mahşer de de mutlaka hesaplaşacaktır.Dikkat edilecek olursa Kenan Evren yargılandığı mahkeme de de suçlu bulunmuş, ve er rütbesine düşürülmüştür.Kendisine Devlet töreni yapılmayacaktır.Sadece askeri törenle defnedilecektir.Bir MHP Milletvekili adayının tam da seçimler arefesinde bu şekilde konuşması utanıulacak esef verici bir durumdur.Bu açıklamanın hemen akabinde kendisini MHP den istifa ettiren MHP İL başkanı Bülent KARATAŞ’a hissiyatımıza tercüman olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum.

İyi ki İstanbul teşkilatının başında bir Ülkü Ocaklı var diyorum.Allah Ülkücüleri bu memleket te muzaffer etsin. Ülkücülerin hak ve hukukunun tesis edilmesinde üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmekten asla çekinmeyen Sayın Bülent KARATAŞ başkanımıza da buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bir sözümde buradan bu adamları iyice tartmadan listeye koyanlara…

Biraz daha dikkat beyler..AKP zihniyetli adamları seçilebilecek noktalara koymakla MHP yi zafere taşıyamayız.Bundan bir ay önce ülkücü hassasiyetlere dikkat edilsin demiştim.Ülkücü bir yazar olarak üzerime düşen uyarı görevini yerine getirmiş ve MHP Genel Merkezine adayların tesbit edilmesinde liyakat ve ehliyete dikkat edilmesi gerektiğini söylemiştim.

Bugün Kenan Evren e rahmet okuyanlar yarın partisini de,arkadaşlarını da satarlar.
Ülkücülerin rıza göstermeyeceği adamlarla bizi uğraştırmayınız lütfen…..

Ertuğrul KALAFAT

Editör: TE Bilişim