Ankaralılar bu sabah otobüs duraklarındaki ilginç bir afişle karşılaştı. Ancak Ankara’da“Kadın Platformu” adı altında herhangi bir STK bulunmaması afişlerin merak konusu olmasına neden oldu. Bu afişleri kimin tarafından hazırlanıp servis edildiği henüz netlik kazanamamışken akıllara acaba Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek mi astırdı? sorusunu getirdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği “Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor” sözlerine Ankara’da “Kadın Platformu” tarafından da tepki gösterildi. 

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve hükümete yakın STK’lar tarafından tepkilerin ardından Ankaralılar bu sabah otobüs duraklarındaki bu afişlerle karşılaştı. Ancak Ankara’da “Kadın Platformu” adı altında herhangi bir STK bulunmaması afişlerin merak konusu olmasına neden oldu.

 

O afişlerin üzerinde ise iki “K” harfi kırmızıya boyanarak, “Kadına dil uzatan seviyesizleri kınıyoruz” ifadeleri yer aldığı görüldü. Afiş üzerinde herhangi bir iletişim ya da sosyal medya adresinin de olmadığı görülürken afişleri astıran ismin ise Melih Gökçek olduğu iddia edildi.

İşte söz konusu o afişler;



 

Editör: TE Bilişim