Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini koruma duygusuyla alana inen bayanlar dün Antalya'da iki faaliyetle örnek teşkil edecek toplantılar gerçekleştirdi.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Dolunay Yelda Doğan, Milliyetçi Meslak Adamlar Birliği Derneği Başkanı  Musa Ertugan ve İsmail Aköz öncülüğünde "MHP'de değişim"  talep eden Türk siyasetinin de en güzel renkleri ve kurtarıcısı olarak gördüğümüz Türk kadını, günümüzün Nene  Hatunları olarak tıkanmış Türk siyasetinin, önünü açmak için var güçleri ile çalışıyor.

Dr. Dolunay Yelda Doğan' yaptığı çağrıda Antalya'lı kadınların "artık biz de varız"  deme zamanı geldi yine Mustafa Kemal Atatürk  kadına tanınan  hakların değerini bilmek ve bunları korumak amaçlı, Türk kadını ile Antalyalı kadınlarla zaman zaman bu şekilde  bir araya gelerek birbirlerimizi fikirleri ile aydınlanmayı hedefliyoruz dedi.

Referandumda hayır diyeceklerini  siyasette de Meral Akşener'i desteklediklerini ifade eden Dr. Dolunay Yelda Doğan Antalya'da güneş doğmuştur, 16 Nisan da tıpkı turizm sezonu  gibi bereketli bir gün olacaktır.dedi

Dr. Dolunay Yelda Doğan  "Bize siyaset yapma fırsatı veren değerli abilerimize,  kardeşlerimize,  davetemize icabet eden çok değerli hanımefendi ve beyefendilere de müteşekkirim."

MHP Eski Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu "Türk milliyetçiliği hareketinin, neden engellendiğini eski bir asker ve stratejist  olarak detaylı şekilde anlattı.

Editör: TE Bilişim