Antalya'da miting: Coşar, 'iktidar ülkeyi yönetemiyor'

Antalya'da miting: Coşar, 'iktidar ülkeyi yönetemiyor'
CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Antalya'daki mitingde iktidarı eleştirerek, halkın ilk seçimde hesabını soracağını söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Antalya'da düzenlenen 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginden önce yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki mitinglere gösterilen yoğun ilgiden bahsetti. Coşar, bu katılımın mevcut iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğinin bir göstergesi olduğunu ve halkın ilk seçimde bunun hesabını soracağını belirtti.

Coşar, 19 Mart darbesinden sonra başlayan süreçte belediye başkanları ve bürokratların gözaltına alınmasını eleştirerek, hem partiye hem de belediye başkanlarına yönelik saldırılardan söz etti. 31 Mart seçimlerinde partilerinin birinci olmasını hazmedemeyen iktidarın, baskı ve zulümle hukuksuz yollara başvurduğunu ifade etti.

Antalya'daki mitingin, Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyona karşı birlik ve beraberlik mesajı verdiğini vurgulayan Coşar, 19 ilçenin katılımıyla yüz binlerce kişinin alanda olduğunu ve bu haksızlığa karşı tek yürek olduklarını dile getirdi. Genel olarak mitinglere gösterilen ilgiden dolayı mevcut iktidarın ülkeyi yönetemez durumda olduğunu tekrarlayarak, halkın ilk seçimde iktidarın hesabını soracağını ve sandıkla göndereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.