MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliBalıkesir Belediyesini ziyaret etti. MHP lideri Bahçeli, toplu açılış töreni ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Balıkesir'de büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.

EL ÖPME YARIŞI

Şehir girişindeki Değirmenboğazı mevkiinde onlarca araçlık konvoyun oluştuğu karşılamada izdiham yaşanırken, partililer Devlet Bahçeli'nin elini öpmek için yarıştı. Daha sonra şehre giren Bahçeli, Balıkesir Belediyesine geldi. Yoğun kalabalığın bulunduğu belediyede Belediye Başkanı İsmail Ok'un oğlu MHP liderini çiçekle karşılayıp elini öptü. İzdihamın yaşandığı belediye önündeki karşılamadaDevlet Bahçeli zabıtalardan oluşan tören mangasını selamladı.

YOLUNA GÜL DÖKTÜLER

Balıkesir Belediyesinin girişinden itibaren Devlet Bahçeli'nin yürüyeceği yola iki tarafı kırmızı ve beyaz karanfillerle süslenmiş kırmızı halı serildi. Yoluna karanfillerin döküldüğü Bahçeli, başkanlık makamına çıkarak Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Ok, "Sayın genel başkanım Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir halkının temsil makamı olan BalıkesirBelediyesine hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. Bize moral verdi, şevk verdi. Allah'ın izniyle bu aşk ve şevk ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha büyük azimle çalışıpBalıkesir'i hakkettiği yere, en iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Ben şahsım veBalıkesir halkı adına sizleri burada Balıkesir halkının makamında ağırlamaktan memnuniyet duydum" dedi.

SORU KABUL ETMEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Başkan Ok'a teşekkür etti. Törende yapacağı konuşma nedeniyle Balıkesir Belediyesinde soru kabul etmeyen MHPGenel Başkanı Bahçeli, Kurtdereli Kapalı Spor Salonundaki toplu açılış törenine katıldı.

Editör: TE Bilişim