Bahçeli, Slevi'nin 21 Şubat'taki yazısına tepki gösterdi. MHP için "Ak Parti dikkatli olsun, Kürt seçmen geri adım atabilir" minvalinde uyarılarda bulunulan yazıya Bahçeli çok sert cevap verdi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

"KÖTÜ NİYETLİ, ÜCRETLİ AJAN"

"Muhterem arkadaşlarım, bütün kötü niyetlere, bütün ücretli ajanlara, Türkiye'nin kuyusunu kazmakla meşgul odaklara 16 Nisan'da iyi bir ders vereceğimize inanıyorum. "Evet"ler sandıktan taşacaktır, "Evet" Ankara'dır, milli ahlakın özetidir. "Evet" diyeceğiz, öz ile kabuğu birbirinden ayıracağız. "Evet" diyeceğiz, hainlerin uykularını kaçıracağız. Hızlanan algı operasyonları "Evet" ile kırılacaktır ve bunu Türk milleti yapacaktır. 16 Nisan'da "Evet" çıkarsa ekonomi batar, rejim elden gidermiş. Kim diyor? CHP. Biz CHP'nin kuvayi milliyeden çıktığını sanarken, kuvayı inzibatiye'den çıkmış, görememişiz.

"DOST MU, DÜŞMAN MI?"

Doğan Medyası'nın bu servisi 21 Şubat'ta diyor ki, AKP açısından MHP iki ucu keskin bıçak. Çünkü AKP'nin önemli boyutta Kürt seçmeni vardır. 22 Şubat'ta "AKP önemli oranda Kürt seçmenine sahiptir, MHP ile ilişkilerinde dikkatli olmalıdır" demiştir. Biz Selvi'nin soyisim olduğunu düşünürken, halt aramanın yanındaki küçük direkler olduğunu öğrenmiş olduk. Bu zatın şuursuz ve ucube sözleri bizim nezdimizde küçücük kalmaya, ufalanmaya, çiğnenmeye mahkumdur. MHP, Kürt kardeşlerimizi karşımızda gösteren, kaleminden zehir damlayan her kim varsa hem bölücü hem de su katılmamış bir Türkiye düşmanıdır. Bu kalem ve kılıç artığı şahsın MHP'ye tutumu bellidir. Peki AKP'ye dost mu, yoksa hasım mıdır?

"TÜRK-KÜRT ARASINA NİFAK SOKAN.."

Kürt kökenli kardeşlerimiz, Türk milletinin asli, eşit ve onurlu fertleridir. Onlarsız gelecek hayallerimizin bir anlamı yoktur. Türk-Kürt arasında nifak sokan casustur, şerefsizdir, zalimlerin kuklası zulmün oyuncağıdır. Kandil'den gelen mesajları servis edenler, MHP'ye "Kürt karşıtı" elbisesi giyenler günahkardır. Şimdi anladınız mı Bay Selvi ve onun gibi düşünenler, Kürt kardeşlerimiz oyuna gelmeyecektir. Bu devletin herkese yetecek şefkatli eli vardır. Bölücülüğe hep beraber "Dur" diyelim, hainlere sırtımızı dönelim.

Editör: TE Bilişim