MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Elazığ mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan’ı “her gün fitne saçmakla” suçlayan Bahçeli “Erdoğan sen nasıl bir Müslümansın? Nasıl bir insansın? Yalan söylemek, iftira atmak islamın neresinde vardır, Kuran’ın neresinde vardır? Ancak iblis yapar senin yaptıklarını” diye konuştu.

Partisinin Elazığ mitinginden vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlara seslenen Bahçeli “Sizler darlık ve yolluk çekerken AKP devletin kaynaklarını hizmetine geçirmektedir. AKP iktidarında sorunlarınız bitti mi? Geliriniz arttı mı? Hal böyleyse büyüdüğü söylenen ekonominin kimlere yaradığı ortadadır. Kimlerin palazladığını biz de iyi biliyorsunuz. Hırsızlar mı haramzadeler mi? Elazığ’ın kazanması Erdoğan’ı rahatsız etmektedir. Çünkü yalnızca kendisinin kazanmasına alışmıştır” dedi.

“SEN NASIL BİR MÜSLÜMANSIN?”

Erdoğan’ın çoktan asgari ücretle çalışanları gözünden çıkardığını savunan Bahçeli, Cumhurbaşkanı’na çok sert sözlerle yüklendi.
Bahçeli “Erdoğan her gün fitne saçmaktadır. Erdoğan’la geçen her gün artık zarar ziyandır. Erdoğan kutuplaşma, karanlık ve kargaşadır. Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik vaka haline gelmiştir. Erdoğan sen nasıl bir Müslümansın? Nasıl bir insansın? Yalan söylemek, iftira atmak islamın neresinde vardır, Kuran’ın neresinde vardır? Ancak iblis yapar senin yaptıklarını.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim