MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Hükümete yönelik eleştirilerini sıralayan Bahçeli uzun süreden beri eleştirmediği CHP'ye de ABD ziyareti üzerinden yüklendi.

"MUHALEFET BU ÜLKEYE TAKOZDUR"

Ana muhalefet partisinin çaresiz olduğuna vurgu yapan Bahçeli "Türkiye yıllardan beri tek sermayeleri kutuplaştırma olan AKP-CHP-BDP'nin çekişmesiyle israf olmaktadır. PKK'ya el uzatan iktidar partisiyle, Washington'dan icazet arayacak kadar çaresiz olan ana muhalefet partisi bu ülkeye takozdur. Millet içine düştüğü kısır çekişmeden bıkmıştır. Kaynaşma ve kucaklaşma aramaktadır. Kaçınılmaz hesaplaşma ve milli şuur 30 Mart günü Başbakan'a pazarlık ortaklarına, yabancılardan merhamet umanları zangır zangır titretecektir" dedi.

"TÜRK DEMEK İSLAM'IN KILICIDIR"

Son dönemlerde Türklüğe yönelik eleştirilere de değinen MHP lideri şu ifadelere yer verdi: "Türk demek İslam'ın kılıcıdır, Türk demek şereftir, Türk demek, şehitliktir, kahramanlıktır, kutlu bir dilektir, devasa şuur ve devasa hatıra demektir. Türklüğe yok demek küfrün uşaklığıdır. Bozkırlardan balta girmemiş ormanlara kadar Türklüğün imzası atılmıştır da bu yarasa kılıklılar Türklüğü anlayamamıştır."

Editör: TE Bilişim