Özellikle belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı Kars halkı tarafından çok sevilen ve saygı duyulan Kars eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer ile MHP’den istifa edip neden Vatan Partisi’ne katıldığını ve MHP’nin bugünkü konumunu konuştuk.

MHP BENİM HAYALİMDEKİ PARTİ DEĞİL ARTIK

MHP’nin son zamanlardaki söylemleri, tutumu, fikirleri ve davranışları beni olumsuz yönde çok etkiledi hayalimizdeki MHP ortadan kalkmaya başladı. Bizim hayal ettiğimiz MHP’nin amacı Türkiye’yi daha iyi yerlere getirmekti ve hedefinde iktidar olmak vardı. Ama bu yönetimle MHP’nin iktidar olmayacağı farkına vardık ve ayrıldık.

TÜRKİYE VATAN PARTİSİ İLE REFAHA KAVUŞUR

MHP’den ayrılma süreci içerisinde Vatan Partisi’ni daha incelemeye başladım. Sayın Perinçek’i de daha yakından takip etmeye başladım. Ulusal Kanal izlemeye ve Aydınlık gazetesini okumaya başladım. Ve benim düşüncelerime ideallerime çok daha yakın bir parti olduğunu gördüm ve Vatan Partisi’ne dâhil olmaya karar verdim. Kısacası Türkiye’nin Vatan Partisi ile daha ileriye gideceğini, refaha kavuşacağını, Türkiye’nin Vatan Partisi ile ekonomik, kültürel ve siyasi yönden daha ilerilere gideceğini dünyada saygın bir devlet olacağı kanaatini getirdiğim için vatan partisine katıldım.

VATAN PARTİSİ’NDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM

Vatan Partisi’nden çok şeyler bekliyorum. Önümüzdeki referandum Türkiye için bir dönüm noktası. Türkiye ekonomik ve siyasi olarak zor durumda. Ve önümüzdeki dönemde dış devletlerden çok büyük tehlikelerin geleceğini sezinliyorum. Bu olumsuzlukları siyasi olarak birikim olarak ve kadro olarak Vatan Partisi’nin çözeceğine inandığım için Vatan Partisi’nden çok şey bekliyorum. Ve inşallah Vatan Partisi’nin bu birikimi ile bu zorlukları aşacağız.

Kaynak: İlyas Gümrükçü Aydınlık

Editör: TE Bilişim