Devlet Bahçeli, Balıkesir Belediyesi'nin yol, köprü, spor salonu gibi çeşitli hizmetlerinin Kurtdereli Spor Salonu'ndaki toplu açılış töreninde konuştu.

"Türklüğün, tarihten dahi silinme, dünyadan kazınma, medeniyet kulvarından sökülüp atılma çabalarının" sıradan hale geldiğini öne süren Bahçeli, "Türk milletini 36 parçaya ayırma çabaları yetmezmiş gibi, şimdi de 'aslında Türk diye bir şey yoktur' noktasına gelinmesi felakettir, hüsran vericidir ve milletimize en ağır küfürdür. Zalimler koalisyonu bile bu kadarını yapamamıştır. Yedi düvel başımıza üşüşmüştür de bu kadarına bile cesaret edememişlerdir. PKK'lı hainlerin aklına bile bu denli bir kara çalma gelmemiştir"
diye konuştu.

Bahçeli, hiç kimsenin "Türk yoktur" diyemeyeceğini belirterek, "diyenin de belasını mutlaka bulacağını, yediği içtiğinin boğazına düğümleneceğini, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacağını" savundu.

"AKP kazanırsa..."

Milletin, "Başbakan ve hükümetinin bardağı taşıran, sınırları aşan, sabırları zorlayan söz, eylem ve kötürüm icraatlarını" bağışlamayacağını ve alttan almayacağını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Bugünkü iktidar demokratik vasıtalarla görevden alınmaz, Recep Tayyip Erdoğan koltuğundan inmezse, milletimizi facialar beklemektedir. Eğer ki, yalan, dolan, hırsızlık, rant ekonomisi, maneviyat tüccarlığı, dikta özlemleri, yetim hakkına göz koyan utanmazlık, fakir fukarayı istismar eden insafsızlık cezasız kalırsa Türkiye'nin bugünkü hali bile mumla aranacaktır. Eğer ki, kötülük yapan, dedikodudan geçinen, tezvirata umut bağlayan, bölünmeyi kılavuz seçen kazanmayı sürdürürse, milli vicdan yere düşecektir. Biliniz ki, AKP kazanırsa Türkiye kaybedecektir. AKP kazanırsa Türk milleti zarara uğrayacaktır. AKP kazanırsa Balıkesir solacak, ümitleri kararacak, hedefleri yarım kalacaktır. AKP kazanırsa, PKK sevinecek, İmralı canisi heyecanlanacak, sömürgeciler iştahlanacak, hainler alkışlayacak, küresel cinayet projeleri teyit edilecek, maalesef ki hepimiz, tüm Türk ve İslam dünyası kaybedecektir. Tehdit bu kadar yakındır."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesinin şart olduğunu savunan Bahçeli, "AKP saltanatının sonlanması elzem hale gelmiştir. Bu çerçevede ilk durak 30 Mart 2014 tarihindeki Mahalli İdareler Seçimleridir. İktidar bu seçimlerde ikaz edilmeli ve bitişin başlangıcını yaşamalıdır. Aksi takdirde vahim hadiseler hemen kapımızdadır. Önümüzdeki seçimlerde Başbakan dersini almalıdır. Başbakan ve hükümetinin hesabı çok acil ve etkili şekilde görülmelidir" dedi.

Editör: TE Bilişim