~~MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün yapacağı Tunceli ziyaretine tepki gösteren vatandaşlar şehir merkezinde toplanmaya başladı. Tunceli şehir merkezinde esnaflar kepenek kapattı.

Cumhuriyet caddesinde toplanan kalabalıktan bazı gruplar Şehit Nahit Bulut Polis Karakoluna doğru maytap atarak Devlet Bahçeli’nin gelişini protesto etti. Bahçeli’nin gelişine tepki olarak ildeki tüm işyerleri de kepenk kapattı. Polis’in yoğun güvenlik önlemleri aldığı Tunceli’de bazı öğrenciler de dersleri boykot ederek Bahçe’linin gelişine tepki gösterdi.

Elazığ’dan kara yoluyla Tunceli’ye geçmesi beklenene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilk olarak Tunceli Valiliğini ziyaret edecek. Devlet Bahçeli’nin daha sonra esnaf ziyareti, Cuma namazı ve cemevi ziyaret programı olduğu öğrenildi.

Devlet Bahçeli’nin gelişi öncesi şehir merkezine giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri arttırıldı. Ayrıcı çevre illerden çok sayıda polisin getirildiği de öğrenildi. Tunceli şehir merkezinde toplanan kalabalığın bekleyişi sürüyor.

Editör: TE Bilişim