MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli öğrencilere, "Sakın ha Korkmayın. İnanın ve yapın. Sorular zormuş, kolaymış; az veya çok çalışmışsınız; bunlar ayrıntıdır. Unutmayın sizler büyük bir ecdadın varisleriniz ve geleceksiniz" dedi 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, yarın yapılacak üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na girecek öğrencilere başarı dileğinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Ayrıca YGS’ye girecek bütün kardeşlerime Allah’tan zihin açıklığı diliyor, başarılar temenni ediyorum. YGS için geri sayım sürerken, günün anlam ve önemine binaen öğrencilerimize diyorum ki, sakın ha Korkmayın. İnanın ve yapın. Sorular zormuş, kolaymış; az veya çok çalışmışsınız; bunlar ayrıntıdır. Unutmayın sizler büyük bir ecdadın varisleriniz ve geleceksiniz. Sevgili gençler, zaman öncelikleri hep değiştirir. İnandıktan ve çalıştıktan sonra emin olun başarılar sürekli peşinizden koşarak gelir." 

Editör: TE Bilişim