Mahkeme kararına rağmen toplanmasına izin verilmeyen MHP Olağanüstü Kongresi'nin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden, genel başkan adayları ve ülkücü irade ile ilgili tehdit ve öfke dolu mesajlar paylaştı.

İşte Devlet Bahçeli'nin Genel Başkan adayları, delegeler ve ülkücü irade hakkında söylediği sözler:

"Milliyetçi Hareket Partisi 8-9 Şubat 1969 tarihinden buyana, yani tam 47 yıldır birçok badire ve belayı inanç ve mücadele azmiyle eritti.

47 yıldır nice tehlike, nice tehdit, nice oyun kutlu davamızın sinesine çarpıp dağıldı. Şundan eminim, bundan sonra da farklı olmayacaktır.

Ne var ki, bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman rastlanmayan rezilliktir.

Tertemiz vicdanlı arkadaşlarımı dışarıda tutuyor ve diyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin itibar ve saygınlığına bugün leke sürülmüştür.

Hukuki süreç sabır ve samimiyetle beklenmeden partimizi ayağa düşürme gayretleri tam bir yüz karasıdır ve de unutulmayacak, affedilmeyecektir. 

Türklüğün davasını sokakta veya tarlada kurultay yapmaya kadar sürükleme teşebbüsü ahlaksız bir tertip, şiddetli bir operasyondur. 

Tomaların önüne dikilip barikatlara tutunarak poz verenlerin partimizin geleceğinde söz ve yetki sahibi olması hayal ötesi bir durumdur."

yeniçağ

Editör: TE Bilişim