Balperenler Alperenlere karşı haber başlığına açıklama

Her kurumun bir yapılanması vardır.

İçeride kalırsan muhalif olursun mücadele edersin.

Alperen Ocaklarının kurumsal kimliği vardır ve vakıftır.

Ayrıca Alperen derneği adı altında bildiğim kadar ile Melih Perçin'in başkanlığında bir dernek var. ama şubeleşmiyor.

Tuna Koç ve Yavuz Ağıralioğlu parti ici mucadele etti ve Tuna başkan şu an partinin istişare kurulunda, Yavuz başkan dışardan izlemede.

Hiç bir dönemde Ocak yapılanmaları Parti Genel Başkanlığı dışında bağımsız bir yapıda olmadı. Genel Başkanlığa bağlı bir gençlik ve eğitim faaliyetidir.

Partide yanlış var deyip bağımsızlaşma adı altında yapılan bu tavrın Alperen tavrı olarak açıklamak mümkün değildir. Siyasi bir tavırdır.

Ve bu siyaset cumhurbaşkanlığı seçiminde BBP ye karşı öfkeli davranan şimdiki sayın Cumhurbaşkanın çıkışı ile birebir örtüşmektedir.

Bana gelince, referandum sürecinde MHP açısında muhalif kalsak da, cezaevi yıllarımızdan kalma "hesap soramama" sıkıntımızdan kaynaklanan ve hak arayışı olarak ifade edebileceğimiz bir tavır ile "evet" tarafında yer aldım ve çalıştım. Halen bu dönem ile ilgili mahkemelere taşıdığımız hak arayışlarına devam etmekteyim.

2011 seçiminde milletvekili olacağıma inanarak AKP saflarına milletvekili aday adayı olarak katıldım. yani bir makam ve çıkar ilişkim var idi. Bu konuda idealist davranmadım. Kendim ile ilgili bu tavırlarımı açıklar iken, herhangi bir sıfat kullanmadım ve ülkücü camia ile ilgili veda yazısı yayınladım. Yani mazimin geçtiği sıfatlarım ile AKP ye katılmadım. Bağımsız Ülkücüler diye yayınlanan bildiride benim ismim ve imzam yoktur.

BBP kurulduğu aşamalar dahil Ülkücülüğün MHP dışında isim olarak kullanılmaması gereğini hep ifade ettim.

BBP gençlik yapılanmasının Ülkücü değil Alperen olması gerektiğini ifade edenlerden biriyim.

Sonuç olarak BBP Genel Başkanlığı tarafından oluşturulan Alperenlik Türkiye'de BBP Genel Başkanlığının vereceği son karar ile istişare ile yönetilmeldir.

Bunun dışında her türlü tasarruf şaibeli ve şüphelidir...

Bu sebepler den dolayı, habererkte yayınlanan: Balperenler, Alperenlere karşı manşeti doğrudur.

Her zaman Allah'a emanet olun